Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Χαροπαλεύει η 30χρονη που καταπλακώθηκε από το ΚΤΕΛ μετά τη σύγκρουση με το τρένο στο Νεοχώρι

Ισως μεταφερθεί από το Νοσοκομείο Ξάνθης σε αυτό της Αλεξανδρούπολης

Αποσαφηνίστηκαν οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομειο Ξάνθης η 30χρονη άτυχη γυναίκα που τραυματίστηκε στη σύγκρουση του τρένου με το σχολικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ στο Νεοχώρι, στις 12.50 μετά το μεσημέρι.

Η 30χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου της Ξάνθης. Οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατη προσπάθεια προκειμένου να την κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα με τους γιατρούς, εξετάζεται η περίπτωση ακόμη και μεταφοράς της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για να αντιμετωπιστεί καλύτερα η κατάστασή της.

Καθώς αποσαφηνίζονται οι συνθήκες του ατυχήματος προκύπτει ότι η 30χρονη κοπέλα από το Νεοχώρι καταπλακώθηκε από το λεωφορείο μετά τη σύγκρουσή του με το τρένο. Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες για το συμβάν, η άτυχη κοπέλα ακολουθούσε με το ΙΧ της το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που πραγματοποιεί το σχολικό δρομολόγιο της περιοχής Σταυρούπολης.

Για άγνωστους, μέχρι στιγμής λόγους το λεωφορείο εγκλωβίστηκε στις γραμμές όταν κατέβηκαν οι μπάρες τη στιγμή που επιχειρούσε να περάσει την ισόπεδη φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση στο Νεοχώρι, από πιθανή βλάβη.

Η γυναίκα έσπευσε να απελευθερώσει τις μπάρες αλλά δεν τα κατάφερε. Η διερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία χτύπησε το λεωφορείο και εν συνεχεία αυτό ανετράπη και την καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά και να χαροπαλεύει.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν ακόμα ελαφρείς τραυματισμοί στον οδηγό και τους επιβαίνοντες στο λεωφορείο, που μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες της xanthipress, τραγική ειρωνία για την άτυχη κοπέλα είναι ότι στο παρελθόν έχει χάσει τους δύο γονείς της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

.