Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Τρία περιστατικά με συλλήψεις για ναρκωτικά σε 24 ώρες στην Κομοτηνή

Σε όλες τις περιπτώσεις
οι αστυνομικοί πέρασαν
χειροπέδες σε νέους ανθρώπους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΗΣ EΛ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ



Συνελήφθη απογευματινές ώρες της 16-02-2011, στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, ένας 38χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών διότι σε γενόμενη νομότυπη αστυνομική έρευνα, βρέθηκε στην
κατοχή του, μία (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους (2,5) γραμμαρίων ενώ σε νομότυπη αστυνομική έρευνα που έγινε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε μία (1) συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη καθαρού βάρους (1,5) γραμμαρίων.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Συνελήφθη απογευματινές ώρες της 16-02-2011, στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, ένας 23χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών διότι σε γενόμενη νομότυπη αστυνομική έρευνα, βρέθηκε στην κατοχή του μία (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους (9,6) γραμμαρίων. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Συνελήφθη βραδινές ώρες της 16-02-2011, στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, ένας 33χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, διότι σε γενόμενη νομότυπη αστυνομική έρευνα, βρέθηκε στην κατοχή μία (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους (7,8) γραμμαρίων.
Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.
.