Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Απίστευτο: η σύζυγος επιλέγει την πόρνη με την οποία θα κάνει σεξ ο άνδρας της!

Κάνει τον γύρο της Θράκης η κουλή ιστορία του συγκεκριμένου ζευγαριού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ



Η ιστορία του μεσήλικου πλέον ζευγαριού ξεκίνησε να γίνεται γνωστή όταν η σύζυγος του κυρίου εθεάθη σε "κακόφημο" ξενοδοχείο. Πρόκειται για μία καθώς πρέπει γυναίκα η οποία δεν είχε δώσει δικαιώματα και ο άνθρωπος που την είδε μπήκε σε σκέψεις. Έτσι αποφάσισε να ερευνήσει το θέμα και να καταλήξει στο ότι "η σύζυγος επιλέγει την για λίγες ώρες σύντροφο του άνδρα της". . .

Ο σύζυγος είναι κι αυτός ένας καθωσπρέπει χαρακτήρας. Το θέμα όμως είναι ότι ανέκαθεν είχε σχέσεις με γυναίκες επί πληρωμή. Παρά το γάμο του δε σταμάτησε ποτέ να συχνάζει σε μπαρ, ξενοδοχείο και ροζ σελίδες του διαδικτύου τα τελευταία χρόνια. Η γυναίκα του είχε ψιλιαστεί κι όταν βεβαιώθηκε αποφάσισε αντί να τον χωρίσει να τον βοηθήσει. . . Χρειάστηκε δύναμη ψυχής, για να προβεί στις κινήσεις βοηθείας.

Μία μέρα σαν να μη συμβαίνει τίποτα του είπε ότι γνωρίζει κι ότι έχει θυμώσει πάρα πολύ.

Ο σύζυγος προσπάθησε να την ηρεμήσει. . .

Ύστερα από μέρες η γυναίκα του, του είπε: "θα έρθω μαζί σου εκεί που πας και θα αποφασίσω. Αν δε δεχτείς χωρίζουμε".

Έτσι ξεκίνησαν όλα. Μπροστά στο φόβο του χωρισμού ο σύζυγος υπέκυψε. Το ζευγάρι βρέθηκε για πρώτη φορά σε μία διαφορετική κατάσταση στο τέλος της οποίας η σύζυγος δήλωσε: "από δω και πέρα, εγώ θα επιλέγω".

Η διαδικασία επιλογής διαρκεί χρόνια και για όσους πλέον γνωρίζουν αποτελεί πολύ μεγάλη έκπληξη.

Επειδή όμως πλέον ο κόσμος αρχίζει να ψιθυρίζει πολύ δυνατά, φαίνεται πως το ζευγάρι, ελαττώνει επισκέψεις και σκέψεις. Τουλάχιστον, μέχρι να σβήσουν οι ψίθυροι στη γειτονιά τους. . .
 
 
Πηγή:  http://thrakinea.blogspot.com/