Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ανοιχτό το θέμα της παραίτησης του Ντόλιου

Μπορεί να  ζήτησε συγγνώμη για τους ημιυπαίθριους λίγο πριν… την απογείωση του αεροπλάνου και να μπήκε τελικά σε αυτό, αλλά ακόμα κινδυνεύει

ΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;


Σε συγγνώμη υποχρεώθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Γιώργος Ντόλιος, μετά το θέμα που προέκυψε με την τροπολογία που προέβλεπε νέο “χαράτσι” για τους ημιυπαίθριους και τελικά αποσύρθηκε.

Η συγγνώμη δόθηκε άμεσα για να μπορέσει ο κ. Ντόλιος να ταξιδέψει με τον πρωθυπουργό στη Θράκη. Ο κ. Ντόλιος βρισκόταν για ώρα στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή, καθώς ο Γιάννης Ραγκούσης είχε ζητήσει, εμμέσως πλην σαφώς, την παραίτησή του από το Μέγαρο Μαξίμου, κάνοντας λόγο για “θέμα ηθικής τάξης”.

Έτσι, ο κ. Ντόλιος ζήτησε συγγνώμη, με δήλωσή του, που έχει ως εξής: «Μετά την δήλωσή μου στην Βουλή με την οποία αποσύραμε την εγκύκλιο η οποία δημιούργησε θέμα και εν’ όψη της αναμενόμενης νομοθετικής αντιμετώπισης του ζητήματος, νομίζω ότι οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τους πολίτες για την αναστάτωση η οποία προκλήθηκε».

Παρόλα αυτά, το θέμα της παραίτησής του παραμένει ανοιχτό, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου τού ζήτησε να ζητήσει συγγνώμη και από βήματος της Βουλής κάτι που δεν έγινε

 
Πηγή:   http://www.zoomnews.gr/