Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Σύλληψη τριών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών στην Κομοτηνή

Είχαν διαρρήξει τέσσερα καταστήματα εντός ολίγων ωρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ
ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ


Συνελήφθησαν πρωινές ώρες της 16-02-2011, στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 23, 24, και 19 ετών αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλαγανής, να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 19χρονος, στην επαρχιακή οδό Μαρώνειας-Ξυλαγανής, κρίθηκαν ύποπτοι και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής, όπου κατά τη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε πως ο 23χρονος και ο 24χρονος τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, διενεργώντας από κοινού, στην Κομοτηνή, διέρρηξαν με αιχμηρό αντικείμενο την πόρτα καταστήματος ειδών αλιείας και αφαίρεσαν την ταμειακή μηχανή που περιείχε χρηματικό ποσό (130ε), στη συνέχεια μετέβησαν, κινούμενοι με το ίδιο αυτοκίνητο και οδηγό, στην Ξυλαγανή-Ροδόπης, όπου εισήλθαν, με τον ίδιο τρόπο, σε δύο καταστήματα της περιοχής και αφαίρεσαν συνολικά χρηματικό ποσό (352ε) ενώ επιχείρησαν ανεπιτυχώς να εισέλθουν σε ένα ακόμη κατάστημα.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε χρηματικό ποσό (99,5ε), ένας (1) μάλλινος σκούφος και ένα (1) προστατευτικό λαιμού χρώματος μαύρου, ενώ στο πορτ-παγκαζ του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν ένας (1) γαλλικός κάβουρας, τρία (3) κατσαβίδια, ένα (1) σετ κλειδιών, μία (1)
πένσα και τρία (3) γερμανογαλλικά κλειδιά.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα  προσαχθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.
.