Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ο Ν. Παπαδόπουλος ανοίγει τα χαρτιά του ενόψει του Ξάνθη -Λάρισα


Ως το πιο σημαντικό παιχνίδι χαρακτηρίζει αυτό της Κυριακής ο προπονητής της Skoda

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ



Για το κομβικό παιχνίδι με τη Λάρισα και για το πόσο σημαντικό είναι μίλησε στο Xanthi Reds ο προπονητής της Ξάνθης Νίκος Παπαδόπουλος(φωτο). Ο νεαρός τεχνικός κράτησε για τον εαυτό του αλλά και τους παίκτες του τις συμβουλές που θα δώσει πριν από το παιχνίδι, αποκάλυψε όμως πως το θεωρεί το πιο σημαντικό μέχρι σήμερα.


Ένα ακόμη κομβικό παιχνίδι;

''Ακριβώς πιθανόν και το σημαντικότερο με νίκη επί της Λάρισας μπορώ να πω ότι ως ένα μεγάλο βαθμό εδραιώνεται ο στόχος της παραμονής''.


Πόσο εύκολο είναι αυτό με αντίπαλο τη Λάρισα που βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία;

''Δεν είχε σημασία η βαθμολογική της θέση, δε μας ξεγελάει αυτό. Το παιχνίδι για αυτούς είναι τελικός, τους περιμένουμε δυνατούς και αποφασισμένους. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, να προσπαθήσουμε πολύ και να δείξουμε την εικόνα που είχαμε απέναντι στον Ατρόμητο, έτσι δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, είμαστε καλύτερη ομάδα και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε''.


Πώς είναι τα πράγματα στην ομάδα σήμερα;

''Η νίκη επί του Ατρομήτου αλλά και η καλή εμφάνιση που είχαμε ανέβασε την ψυχολογία των παικτών μου. Είμαστε πολύ καλά, το βλέπετε και από την διάθεση που υπάρχει στην προπόνηση. (Αν και διπλή προπόνηση χθες το απόγευμα οι παίκτες είχαν τέτοια διάθεση που δεν θέλανε να τελειώσει η προπόνηση, είναι χαρακτηριστικό ότι με το που βγήκαν από το γήπεδο σχεδόν νύχτωσε)''.


Πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο προετοιμάσατε την ομάδα ψυχολογικά, θα κάνετε το ίδιο και τώρα;

'''Έχω μια τακτική πριν τα παιχνίδια, κάθε εβδομάδα μιλάω με τους παίκτες μου. Ξέρω τι θα τους πω και τώρα''.



Αγωνιστικά μετά την χθεσινή προπόνηση

Ευχάριστος πονοκέφαλος πλέον για το τεχνικό επιτελείο, μιας και πλέον μετέχουν όλοι κανονικά στις προπονήσεις πλην του Αλμπιπαρμακόφσκι που ούτως ή άλλως είναι εκτός πλάνων. Αν και νωρίς ακόμη, μια και από σήμερα ξεκινάει η τακτική, εντούτοις δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές για τον αγώνα της Κυριακής και αυτό έχει να κάνει φυσικά με την αγωνιστική εικόνα των παικτών που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Ατρόμητο.


Πηγή:   http://xanthireds.blogspot.com/