Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Το Εβρίτικο τουριστικό βλέμμα στραμμένο στην Τουρκία

Συμμετοχή του ξενοδοχείου «Thraki Palace» στην τουρκική τουριστική έκθεση EMITT που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Με στόχο την προσέλκυση τουριστών από τη γειτονική Τουρκία, το ξενοδοχείο «Thraki Palace» συμμετείχε στην τουριστική έκθεση EMITT (East Mediterranean International Tourism and Travel Exhibition) που διεξήχθη από τις 10 έως τις 13 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη.

Πρόκειται για μία έκθεση που προσελκύει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του τουρισμού από όλες τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τον κ. Απόστολο Παλακίδη Αντιπρόεδρο Δ.Σ. και Διευθυντή Πωλήσεων-Marketing του ξενοδοχείου «Thraki Palace», η εβρίτκη τουριστική επιχείρηση συμμετείχε για 5η συνεχόμενη χρονιά στην συγκεκριμένη έκθεση. Στόχος τους είναι η προβολή του ξενοδοχείου στη γείτονα χώρα και κυρίως της νέας μεγάλης επένδυσης του κέντρου θαλασσοθεραπείας και Spa που ολοκληρώθηκε πριν από μερικούς μήνες και έχει ήδη ξεκινήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους ενδιαφερόμενους της περιοχής. «Το ξενοδοχείο «Thraki Palace» συμμετέχει εδώ και μία πενταετία στη συγκεκριμένη έκθεση. Πιστεύουμε ότι οι εκθέσεις είναι ένα σημαντικό εργαλείο προώθησης και διαφήμισης της επιχείρησης στο εξωτερικό. Είναι ο καλύτερος τρόπος διείσδυσης σε μία αγορά και η δημιουργία δημοσίων σχέσεων με τους ανθρώπους του τουρισμού.

Στόχος είναι να γίνουν ευρύτερα γνωστά τα πλεονεκτήματα του ξενοδοχείου που εκπροσωπώ, να ενισχύσουμε το προϊόν και να συνάψουμε νέες συνεργασίες» δήλωσε στην «Θράκη Press» ο κ. Παλακίδης.


Ποια είναι η τουριστική έκθεση Emitt

The East Mediterranean International Tourism and Travel (EMITT) Exhibition, which has a great importance for the global tourism sector, opened its doors for the 14th time so as to host the tourism professionals coming from all around the world and Turkey. Η Έκθεση Ανατολική Μεσόγειος Διεθνούς Τουρισμού και Ταξιδιών (EMITT), η οποία έχει μεγάλη σημασία για τον παγκόσμια τομέα του τουρισμού, άνοιξε τις πόρτες της για 14η φορά, έτσι ώστε να φιλοξενήσει τους επαγγελματίες του τουρισμού που προέρχονται από όλο τον κόσμο και την Τουρκία. Exhibition, that was held between the 11th and 14th of February, was launched by Ertuğrul Günay, the Minister of Culture and Tourism, together with Zoheir Garranah, the Minister of Tourism of "guest country" Egypt, and the Ministers of Tourism of Yemen and Turkish Republic of Northern Cyprus.Η έκθεση, που πραγματοποιήθηκε από 10 έως 13 Φεβρουαρίου, εγκαινιάστηκε από τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας Ertuğrul Gunay, από κοινού με τον Υπουργό Τουρισμού της Αίγυπτου Zoheir Garranah, που ήταν για φέτος η «τιμώμενη χώρα».


Πηγή:  http://gatzoli.blogspot.com/