Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Διαψεύδει ο Πεταλωτής τα σενάρια πρόωρων εκλογών

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PRESS ROOM Ο ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ;


Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις πως η επιμήκυνση του Μνημονιου φέρνει εκλογές επιχείρησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, λέγοντας ότι “δεν υπάρχει θέμα προκήρυξης εκλογών”. “Το εθνικό συμφέρον μας οδηγεί ακριβώς στο αντίθετο. Η κατάσταση και οι Έλληνες πολίτες δεν σηκώνουν πειραματισμούς. Όποιος θέλει εκλογές ας βγει να το ζητήσει”, συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Γιώργος Πεταλωτής συμπλήρωσε πως πρόκειται για “σενάρια που εκπορεύονται από διάφορους χώρους για ίδιους πολιτικούς λόγους”, τονίζοντας ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας Ελλάδας αλλαγμένης και απαλλαγμένης από τις παθογένειες του παρελθόντος.

Για τη συναίνεση είπε ότι “εμείς την ζητούσαμε από την πρώτη στιγμή πριν ακόμα κορυφωθεί η κρίση. Η κυβέρνηση προχωράει και τώρα που δεν έχει την συναίνεση άλλων δυνάμεων”, δήλωσε, προσθέτοντας ότι η συναίνεση δεν σημαίνει ότι οι άλλες δυνάμεις δεν θα έχουν την δική τους πολιτική ή τις δικές τους απόψεις. Όσο για θέματα δημοσιονομικής πολιτικής, υπάρχουν άξονες πάνω στους οποίος μπορεί να υπάρξει συναίνεση.

.