Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Υπό το βλέμμα του Ουζουνίδη η προπόνηση στα Πηγάδια

Στο βασικό σχήμα της Skoda Ξάνθη αναμένεται να επιστρέψει ο Τζορτζ Μπόατεγκ

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Από σήμερα στις προπονήσεις, το βάρος πέφτει στην τακτική και στον τρόπο αντιμετώπισης του Ατρομήτου. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι από τα πιο δύσκολα σε μια σειρά αγώνων, στους οποίους η Σκόντα Ξάνθη είναι υποχρεωμένη να πάρει θετικά αποτελέσματα, και αυτό όχι για να μην μπλέξει σε περιπέτειες, αλλά για να ξεμπλέξει μια ώρα αρχύτερα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος ξέρει ότι δεν φτάνει μόνο να δουλέψει αυτές τις μέρες σε τεχνικά θέματα, αλλά και να αποφορτίσει τους παίκτες του, μια και σίγουρα υπάρχει πίεση σε τέτοια παιχνίδια, ειδικά εντός έδρας που πρέπει οπωσδήποτε να κατακτήσει βαθμούς. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι το άγχος δεν είναι σύμμαχος και ίσως να μην είναι τυχαίο ότι μέχρι χθες τουλάχιστον δεν έγινε καμία αναφορά ούτε φυσικά και προβολή βίντεο της αναμέτρησης της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.


Η προπόνηση συνεχίστηκε με τις γνωστές απουσίες των διεθνών. Ο νεαρός Τσουμάνης, που δεν επηρεάζει σε καμιά περίπτωση την προετοιμασία της ομάδας, επιστρέφει σήμερα. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τους Κατόνγκο και Αντεφέμι που επιστρέφουν αύριο, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουν μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα και είναι πολύ δύσκολο, έως απίθανο, να είναι στις βασικές επιλογές για τον αγώνα της Κυριακής. Από εκεί και πέρα, το πιο πιθανό είναι να επιστρέψουν στην εντεκάδα οι Μαρσελήνιο και Μπέρτος, ενώ για τις υπόλοιπες επιλογές τα κουκιά ούτως η άλλος είναι μετρημένα. Ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Σπύρος Βρονταράς που είναι άρρωστος, δεν γυμνάστηκε.


Παραλειπόμενα

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Κεχαγιά για τον χαμό της μητέρας του σε τροχαίο ατύχημα πριν από λίγες ημέρες

Την χθεσινή προπόνηση της Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια παρακολούθησε ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή, Μαρίνος Ουζουνίδης.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/