Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Τέλος ο Φερρέρα από τον Πανθρακικό

Ανακοινώθηκε από την ομάδα της Κομοτηνής η λύση της συνεργασίας με τον βέλγο προπονητή



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Μπορεί η πρώτη θητεία του Εμίλιο Φερρέρα στον πάγκο του Πανθρακικού να είχε συνοδευτεί με επιτυχία και την εξασφάλιση της παραμονής στη superleague με άνετο τρόπο, ωστόσο η επιστροφή του Βέλγου τεχνικού τον Οκτώβριο δεν δικαίωσε όυτε τον ίδιο, ούτε όμως και την διοίκηση της ομάδας που τον εμπιστεύτηκε, δίνοντας του τον απόλυτο έλεγχο της ομάδας.

Ο Βέλγος τεχνικός προσπάθησε από το ξεκίνημα να αλλάξει τα πάντα στην ομάδα, φέρνοντας νέους παίχτες από το Βέλγιο, οι οποίοι όμως δεν γνώριζαν τις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας ενώ παράλληλα έδιωξε πολλούς γνώστες της Β Εθνικής. Βρίσκοντας ελαφρυντικά στο γεγονός πως η ομάδα ήταν ασύνδετη αλλά συχνά και στον αγωνιστικό χώρο (!!), ο Φερρέρα αρνιόταν να αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογούσε μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Το ποτήρι ξεχείλισε μετά τη νέα ήττα των "πρασίνων" από την Δόξα Δράμας, που ώθησε την διοίκηση της ομάδας στην απόφαση να βάλει τέλος στη συνεργασία.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελιδα αναφέρει τα εξής:


"Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει με τον προπονητή της ομάδας Εμίλιο Φερέρα. Η απόφαση ελήφθη μετά από συζητήσεις των δύο πλευρών το τελευταίο διάστημα, όπου ο προπονητής τόνισε ότι δεν σκοπεύει να μείνει και την επόμενη χρονιά παρά την επιθυμία της Διοίκησης να παραμείνει και να οργανώσει τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Βασίλη Αλεξίου.

Σύσσωμη η οικογένεια του Πανθρακικού εύχεται τόσο στον Εμίλιο Φερέρα όσο και στον Βασίλη Αλεξίου προσωπική και επαγγελματική επιτυχία".


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/