Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Η Μαγγίρα σχολιάζει την πρεμιέρα του «Dancing With The Stars»

Η Ξανθιώτισσα ηθοποιός και σόουγουμαν, που πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό, έκατσε στον "Καφέ με την Ελένη"

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ;


Ολίγον τι... φαρμάκι έσταξε η Ματθίλδη Μαγγίρα για το «Dancing With The Stars» λέγοντας πως πέρσι ο πήχης ήταν πιο ψηλά, ενώ πρόσθεσε πως ξεχώρισε τον... Γιάννη Λάτσιο από το τρέιλερ και εξέφρασε ενστάσεις για την απουσία της Γκαλένα Βελίκοβα από την κριτική επιτροπή. Σιγά μην έχανε η Ελένη Μενεγάκη, που σχολίασε δεόντως τις χορευτικές ικανότητες του πρώην συζύγου της...


Καλεσμένη στον «Καφέ», η Ματθίδλη έκανε ολόκληρη ανάλυση για τον χορό του Γιάννη Λάτσιου, μιας και είχε απέναντί της την Ελένη που γνωρίζει το αντικείμενο. «Η εταιρεία παραγωγής έκανε πολύ καλή δουλειά στο μοντάζ. Είναι σαν να βλέπεις τον Λάτσιο, αλλά δεν είναι ο Λάτσιος γιατί δεν χορεύει», είπε χαρακτηριστικά και καλύτερη πάσα δεν μπορούσε να βρει η Ελένη...

«Καλέ με δουλεύεις; Ούτε το πόδι από την μια πλευρά στην άλλη! Εκτός κι αν εξελίχθηκε τώρα... Το ξέρει ο κόσμος ότι δεν χορεύει. Σου φαίνεται ένας άνθρωπος ο οποίος όλη μέρα χορεύει τσα τσα; Πάντως, το ζεϊμπέκικο του γάμου το έριξε, ήταν καλός! Ένα ζεϊμπέκικο, αυτό είδα μόνο», υποστήριξε η παρουσιάστρια. Τον... αποδόμησε τον χορευτή Λάτσιο η Ελένη!

Σιγά, όμως, που θα έμενε μόνο στα καλά τα λόγια το φερόμενο ως περσινό φαβορί... «Έχει την φόρα την περσινή! Έχουνε πάρει την γεύση από πέρσι, αλλά φέτος θα ήταν καλύτερο να πάει ακόμα πιο πέρα, να εξελίξουνε το είδος του χορού. Δεν ξέρω αν θα πάει. Είπαν ότι ο πήχης είναι ανεβασμένος φέτος, εγώ δεν το πιστεύω. Πέρσι ο πήχης ήταν πιο πάνω», αμόλησε την «χολή» της.

Αναφέροντας τα... πάνδεινα που πέρασε εκείνη στο «Dancing» και την μεγάλη σημασία που έδινε στο να κάνει τις χορογραφίες σωστά, η Ματθίλδη έριξε ακόμα ένα «καρφάκι», αυτή τη φορά για την επιτροπή: «Μόνο ο Φωκάς ξέρει. Εμένα μου λείπει η Γκαλένα, γιατί δεν υπήρχε κάτι που δεν έβλεπε αυτή», είπε χαρακτηριστικά, ενώ άφησε και υπονοούμενο για την Έρρικα Πρεζεράκου λέγοντας πως εκείνη δεν θα έπαιρνε μέρος στην επιτροπή μόνο και μόνο επειδή συμμετείχε στο σόου.

Εκτός από την «διατριβή» για τις χορευτικές ικανότητες του πρώην συζύγου, η Ελένη ρώτησε την Μαγγίρα για αυτούς που ξεχωρίζει. Όπως είπε η καλεσμένη, καλούς θεωρεί την Νάντια Μπουλέ, την Ελεονώρα Μελέτη, τον Αργύρη Αγγέλου και τον Κώστα Μαρτάκη, ενώ θεωρεί αδύναμη την Μαρία Τσουρή.


Πηγή:  http://www.star.gr/