Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Συνεπής σε ένα ακόμη ραντεβού η Skoda Ξάνθη


Στα ουράνια παίκτες, διοίκηση και φίλαθλοι μετά τη νίκη με 1-0 επί του Αστέρα, καθώς Super League χωρίς Σκόντα Ξάνθη δεν γίνεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Super League χωρίς Σκόντα Ξάνθη δεν γίνεται. Σε ένα ακόμη ραντεβού την επόμενη σεζόν θα δηλώσει παρόν όπως και την πρώτη φορά 1988-1989 σεζόν. Χρειάστηκε να περιμένουμε μια εβδομάδα ακόμη μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραικό για να πετύχουμε μια σπουδαία νίκη που μας κρατά εκεί που πραγματικά ανήκει η ομάδα.

Σε αγωνιστικά θέματα και όσο αφορά το χθεσινό παιχνίδι, κατά την άποψή μας, δεν έχει σημασία να μείνουμε. Είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και ένα μέτριο δεύτερο σε ένα παιχνίδι που για το θέαμα του δεν θα το θυμάται κανείς.

Σημασία θα έχει το από δω και πέρα, το αύριο δηλαδή. Αν είναι η ομάδα να περάσει ότι πέρασε φέτος αλλά και πέρσι καλό είναι να το ξέρουμε από τώρα.

Ομάδα κανείς δεν πρόκειται να αλλάξει, απλά είναι πιο σωστό να ξέρει, να γνωρίζει ο φίλαθλος της Ξάνθης ότι η ομάδα του θα μάχεται για την κατηγορία και όχι για κάτι παραπάνω.

Είναι προτιμότερο χίλιες φορές να εξηγείς ότι έχεις ένα περιορισμένο μπάτζετ ότι λόγω οικονομική κρίσης ρεαλιστικός στόχος για εσένα είναι αυτός. Οι εξηγήσεις τύπου ήμασταν άτυχοι, δεν μας πήγαιναν τα αποτελέσματα δεν χρειαζόμασταν σέντερ φορ κ.τ.λ. δεν πείθουν κανέναν.

Κλείνοντας αναρωτιέμαι αν αυτός ο παίκτης που θα ερχόταν για να μας βοηθήσει να σωθούμε από περιπέτειες μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν αλήθεια πιο ακριβώς από το να διακινδυνεύεις την ίδια την ύπαρξη της ομάδας σου στην μεγάλη κατηγορία.

Υπάρχει χρόνος πλέον για να φτιάξει η ομάδα ένα καλό σύνολο στηριζόμενη σε ότι ποιοτικό έχει σήμερα μαθαίνοντας πρώτα από τα λάθη της.

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/