Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Διπλή επέκταση της Praktiker στην Θράκη

Στο ποσό των 17 εκατ. ευρώ ανέρχεται η επένδυση της εταιρίας Praktiker Hellas στη Βόρεια Ελλάδα που αφορά στο άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ;


Στο ποσό των 17 εκατ. ευρώ ανέρχεται η επένδυση της εταιρίας Praktiker Hellas στη Βόρεια Ελλάδα που αφορά στο άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων. Ειδικότερα, την 1η Απριλίου 2011 θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το κατάστημα της Praktiker στην Ξάνθη και στο 4ο τρίμηνο του έτους αναμένεται να εγκαινιάσει το κατάστημα της αλυσίδας στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με τις νέες αφίξεις, η εταιρεία διευρύνει περαιτέρω την παρουσία της μέσα από 14 καταστήματα και τη συμβολή της στην απασχόληση και τη στήριξη της ελληνικής επαρχίας.

Το κατάστημα της Ξάνθης, που αποτελεί το 13ο κατάστημα της Praktiker Hellas, θα απασχολεί 75 εργαζομένους, της ευρύτερης περιοχής και θα στεγάζεται στο νέο Flamingo Retail Park, συνολικής έκτασης 80 στρεμμάτων, που κατασκευάζεται στον κόμβο με την Εγνατία Οδό, ανατολικά της πόλης της Ξάνθης, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στους επισκέπτες του. Σε ένα χώρο συνολικής μεικτής επιφάνειας 3.500 τ.μ. οι καταναλωτές της περιοχής, μπορούν να βρουν ποικιλία προϊόντων, επιλέγοντας ανάμεσα σε 40.000 κωδικούς.

Η παρουσία της Praktiker στη Βόρεια Ελλάδα, θα ενισχυθεί περαιτέρω το 4ο τρίμηνο του 2011 με το 14ο κατάστημά της, στην Αλεξανδρούπολη, που θα βρίσκεται στο νέο εμπορικό κέντρο που κατασκευάζεται σε κοντινή απόσταση από την πόλη.

.