Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Στο δωμάτιο αρ.«28» ο Μίκαελ Γκσπούρνιγκ

Δεν έχασε το χαμόγελό του στο κρεβάτι του νοσοκομείου
Μέσα και ο Τζαγκι με... πνευμονία

ΤΑ (ΙΑΤΡΙΚΑ) ΝΕΑ
ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗΣ


ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ Ο ΓΚΣΠΟΥΡΝΙΝΓΚ, ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ. ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΓΚΙ ΜΕ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ!

Σοβαρότερος απ' ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Μίκαελ Γκσπούρνινγκ στον Βόλο. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας υπέστη κάταγμα σε δύο πλευρά, με συνέπεια να χειρουργηθεί από τον ορθοπαιδικό κ. Κοδωνά και να βρίσκεται αυτή τη στιγμή νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, απ' όπου θα πάρει εξιτήριο το νωρίτερο στο τέλος της εβδομάδας.

Η ζημιά έγινε την ώρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου σε μία σύγκρουσή του με τον Σταύρο Σταθάκη, μολονότι ο ίδιος δεν θέλησε να βγει από το ματς. Επιστράφοντας, όμως, η ομάδα στη βάση της, ο Γκσπούρνινγκ πήγε στο νοσοκομείο. Και μετά την μαγνητική τομογραφία που έκανε, αποφασίστηκε η επέμβαση.

Επικεφτήκαμε χθες το απόγευμα τον έμπειρο γκολκίπερ στο δωμάτιο «28» της χειρουργικής κλινικής όπου νοσηλεύεται. «Νιώθω ήδη καλύτερα, ήταν λάθος μου συνέχισα στον αγώνα, αλλά τώρα κοιτάζω το αύριο και πότε θα μπορέσω να ξαναπαίξω», είπε ο Γκσπούρνινγκ. Σημειωτέον, αναμένεται να ξαναμπεί σε πρόγραμμα προπονήσεων σ' ένα εικοσαήμερο, δεδομένου ότι ο γιατρός που τον χειρούργησε δήλωσε πως όλα πήγαν πρίμα σχετικά με την επέμβαση.

Οπως γίνεται αντιληπτό, η σεζόν τελείωσε πρόωρα για τον Γκσπούρνινγκ, αλλά δεν είναι ο μόνος που έβαλε το όνομά του στο ιατρικό δελτίο της ομάδας και βρίσκεται στο νοσοκομείο της πόλης: ο Κιμ Τζάγκι είναι άρρωστος με πνευμονία. Υστερα από την πρώτη διάγνωση του γιατρού της Ξάνθης κ. Μπίκου, ο Ελβετός εισήχθη στο ΓΝΞ, με έντονο βήχα αλλά χωρίς πυρετό και αναμένεται να βγει τις προσεχείς ημέρες. Τους δύο παίκτες επισκέφτηκαν χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αρης Πιαλόγλου, και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου, για να δουν πώς εξελίσσεται η κατάστασή τους και να τους ευχηθούν από κοντά περαστικά.


ΕΙΡΩΝΕΙΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΑΕΛ ΓΚΣΠΟΥΡΝΙΝΓΚ ΠΕΦΤΕΙ ΘΥΜΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΑΘΑΚΗ. ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΟΣΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ.
 
 
Μ' ένα βιβλίο στο χέρι περνούσε την ώρα του στο κρεβάτι της χειρουργικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης χθες το απόγευμα ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, ο οποίος χειρουργήθηκε για ν' αποκατασταθούν τα δύο σπασμένα πλευρά του. Και στο κομοδίνο δίπλα του, ο Αυστριακός τερματοφύλακας είχε τοποθετήσει μία φωτογραφία του παιδιού του.
 
 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/