Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ιταλοαργεντίνικος θίασος δρόμου απόψε στην Αλεξανδρούπολη

Εμφανίζεται το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο σε μια σύμπραξη μουσικής, παντομίμας και κουκλοθεάτρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης με μεγάλη χαρά παρουσιάζει στην πόλη μας έναν Ιταλο-Αργεντίνικο θίασο διεθνούς φήμης. Την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 8:00 το βράδυ, στη Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης θα έχουμε τη σπάνια ευκαιρία να απολαύσουμε μια μοναδική συνάντηση ανάμεσα στη μουσική, το θέατρο του δρόμου, την παντομίμα και το θέατρο με αντικείμενα και κούκλες όπου τα πάντα είναι πιθανά…

Ο θίασος «Compagnia dromo-sofista» που δανείστηκε το όνομά του από τις ελληνικές λέξεις «Δρόμος» και «Σοφία» θέλοντας να εκφράσει τη φιλοσοφία αυτών που επέλεξαν τον δρόμο ως σχολείο της ζωής, μας έρχεται από την Ιταλία για μια και μοναδική απολαυστική παράσταση, κατάλληλη για μικρούς και μεγάλους»


Η παράσταση

Στο πρώτο μέρος ο θίασος παρουσιάζει τον «μαύρο κύβο» όπου τέσσερα πρόσωπα μεταμορφώνονται σε ποιητικές, εξωπραγματικές φιγούρες υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής γύρω από έναν μαύρο κύβο. Είναι ο απίστευτος άνθρωπος ορχήστρα, οι δυο ερωτευμένοι και ο γελωτοποιός.

Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζει τη «μικρή ιστορία μιας αγκαλιάς» όπου δυο ζακέτες που αποδεικνύεται πως είναι τρελά ερωτευμένες, ένας βιρτουόζος κιθαρίστας με τέσσερα χέρια κι ένας νάνος πλανόδιος μουσικός μας οδηγούν σε έναν ξέφρενο χορό αλλόκοτων πλασμάτων.

Μια τρυφερή, συγκινητική, διασκεδαστική παράσταση χωρίς λόγια και με πολλή μουσική που δείχνει πόσο εν τέλει τα φαινόμενα απατούν.

Γενική είσοδος 5 ευρώ


Οι συντελεστές της παράστασης:

Φακούντο Μορένο: ηθοποιός, κιθάρα και καράγκο

Σαντιάγκο Μορένο: ηθοποιός, κιθάρα

Ρουτζιάντα Γκρινιάνι: ηθοποιός, ακροβάτισσα

Τιμοτέο Γκρινιάνι: ηθοποιός, κρουστά, νταρμπούκα και καγιόν
 
.