Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Στο πλευρό του Σαμαρά η Τζότζολα στη Νέα Ιωνία, άρχισε να “περπατάει” τη Β’ Αθηνών

Η Ορεστιαδίτισσα ήταν το μόνο στέλεχος της ΝΔ που ήξερε και βρέθηκε στην περιοδεία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης

ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
ΑΥΤΟ (ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ)...





Το πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο, από τα στελέχη που έχουν αναδειχτεί στην ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, τον 1 ½ χρόνο κατά τον οποίο ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στην καρέκλα του Προέδρου του κόμματος, η Βασιλική Τζότζολα, βρέθηκε χθες στο πλευρό του, κατά την περιοδεία του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Νέα Ιωνία.


Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, φημολογείται ότι θα πολιτευτεί στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, στην περιφέρεια της Β’ Αθηνών, και έτσι η παρουσία της δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά, στη χθεσινή επίσκεψη στη Νέα Ιωνία, είχε ξεχωριστή σημειολογία.

Άλλωστε, η κα Τζότζολα έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα σημαντική δραστηριότητα, καθώς πολλές Τοπικές Επιτροπές της Νέας Δημοκρατίας στην περιφέρεια της Β’ Αθηνών, την προσκαλούν σε εκδηλώσεις τους, προκειμένου να της προσφέρουν το βήμα από το οποίο θα παρουσιάσει τις πολιτικές θέσεις της Συγγρού, σε μια κρίσιμη συγκυρία.

Η Βασιλική Τζότζολα είναι ένα στέλεχος στο οποίο επένδυσε και εμπιστεύτηκε εξαρχής ο Αντώνης Σαμαράς. Την τοποθέτησε αναπληρώτρια του Πάνου Παναγιωτόπουλου, στην εκπροσώπηση του κόμματος, θέση στην οποία παρέμεινε, και μετά την έλευση στη Συγγρού του Γιάννη Μιχελάκη

 
Πηγή:  http://www.statesmen.gr/