Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Praktiker στην Ξάνθη


Πάνω από 15.000 ήταν οι επισκέπτες του νέου καταστήματος τις τρεις πρώτες ημέρες λειτουργίας του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Θερμή ανταπόκριση επεφύλαξε το καταναλωτικό κοινό στο νέο 13ο κατάστημα της Praktiker Hellas, στο νέο εμπορικό κέντρο Flamingo Retail Park στην Ξάνθη, καθώς η επισκεψιμότητα ανήλθε σε πάνω από 15.000 άτομα κάθε ηλικίας. Το νέο κατάστημα άνοιξε τις πύλες του την 1η Απριλίου, φιλοδοξώντας να γίνει ο καλύτερος σύμβουλος σε θέματα ανακαίνισης και γενικότερα Do It Yourself Φιλοσοφίας για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.Η προσέλευση του κόσμου τις τρεις πρώτες ημέρες της λειτουργίας του καταστήματος υπήρξε εντυπωσιακή, καθώς έως και τη Δευτέρα 4 Απριλίου εκδόθηκαν πάνω από 8.000 αποδείξεις. Η σημαντική αυτή ανταπόκριση του κόσμου αποτελεί επιβράβευση της αναπτυξιακής πολιτικής που προωθεί η Praktiker Hellas στη Βόρεια Ελλάδα, μέσω της επενδυτικής της πολιτικής στην τοπική κοινωνία και αποδεικνύει την ανάγκη των κατοίκων για οικονομικές Do It Yourself και home improvement λύσεις.

Η λειτουργία του καταστήματος ξεκίνησε πανηγυρικά με την τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε το πρωί της 1ης Απριλίου, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των τοπικών παραγόντων και των τοπικών μέσων ενημέρωσης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Ξάνθης & Περιθωρίου, κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος τέλεσε τα εγκαίνια του νέου καταστήματος, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως ο Δήμαρχος Αβδήρων, κ. Βασίλης Τσολακίδης. Κοινό σημείο των ομιλιών αποτέλεσε η αναγνώριση ότι σε μία περίοδο που χαρακτηρίζεται από τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, η επένδυση της Praktiker έχει προστιθέμενη αξία, με πολλαπλά οφέλη σε κάθε τομέα της τοπικής κοινωνίας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη δημιουργία 75 θέσεων εργασίας. Σημαντική εκτιμάται και η συμβολή της στην τόνωση του ανταγωνισμού, αλλά και η ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτικού κοινού, το οποίο πλέον μπορεί να βρει μία ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσία της Praktiker στη Βόρεια Ελλάδα, θα ενισχυθεί περαιτέρω το 4ο τρίμηνο του 2011 με το 14ο κατάστημά της, στην Αλεξανδρούπολη, που θα βρίσκεται στο νέο εμπορικό κέντρο που κατασκευάζεται σε κοντινή απόσταση από την πόλη.


PRAKTIKER Hellas

H PRAKTIKER Hellas, μέλος της PRAKTIKER AG μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανεμπορίου στην Ευρώπη με 440 καταστήματα και 27.000 εργαζομένους, αποτελεί το Νo. 1 Δίκτυο τεχνικών Πολυκαταστημάτων στην Ελλάδα, με συνολική έκταση καταστημάτων 83.500 τ.μ., 45.000 προϊόντα και περισσότερους από 7.000.000 πελάτες ετησίως. Η εταιρία, με 13 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει πρωτοποριακές ιδέες, προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι, τον κήπο, το αυτοκίνητο και τον ελεύθερο χρόνο καθώς και συμπληρωματικές υπηρεσίες για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/