Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Επίθεση Πεταλωτή σε Δερμεντζόπουλο- Στυλιανίδη


Επειδή δημοσιοποίηση
την επιστολή του σε αυτούς

Τους κατηγορεί για υποκρισία και μικροκομματικές σκοπιμότητες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


«Τελικά οι Βουλευτές της ΝΔ ενέδωσαν στις μικροκομματικές σκοπιμότητες, και δεν συνέβαλαν στη δημιουργία ενός αρραγούς μετώπου, από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, προκειμένου να ασκηθεί πίεση στις τράπεζες και να χρηματοδοτήσουν την ΕΝ ΚΛΩ. Πρόκειται για μεγάλη υποκρισία από πλευράς τους».

Αυτό δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής ο υφυπουργός Εσωτερικών-Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, για το θέμα της δημοσίευσης του σχεδίου-επιστολής που είχε αποστείλει στους Βουλευτές των περιοχών που υπάρχουν εργαζόμενοι της ΕΝ ΚΛΩ. Μεταξύ αυτών στον Ευριπίδη Στυλιανίδη, από τη Ροδόπη, τον Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο, από τον Έβρο και το Δημήτρη Χαλκίδη από την Ημαθία.

«Έχουμε πολλά πεδία για να αντιπαρατεθούμε για τις πολιτικές μας. Ωστόσο θα πρέπει σε κάποια θέματα να προτάσσουμε το καλό του τόπου και να ενώνουμε τις δυνάμεις μας, αν θέλουμε να λειτουργήσουν τα εργοστάσια της ΕΝ ΚΛΩ. Θεωρούσα ότι, βλέποντας οι Τράπεζες και η συγκεκριμένη Τράπεζα η Εμπορική, η οποία δεν χρηματοδοτεί για να ξεκινήσει η λειτουργία των εργοστασίων, ενωμένες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, λόγω της πίεσης, θα αναθεωρούσε τη στάση της», σημείωσε ο κ. Πεταλωτής.

Όπως επισήμανε ο κ. Πεταλωτής ήταν ένα σχέδιο-επιστολής το οποίο οι Βουλευτές θα μπορούσαν να προσθέσουν και αφαιρέσουν ότι ήθελαν, προκειμένου να είναι πιο πειστικό. Μάλιστα στην πρώτη συνάντηση με τους συγκεκριμένους Βουλευτές, οι κ.κ. Δερμεντζόπουλος και Χαλκίδης ήταν παρόντες, ο κ. Στυλιανίδης είχε αποστείλει εκπρόσωπό του, διαφάνηκε στην αρχή μια θετική αντιμετώπιση του θέματος. «Εκ του αποτελέσματος όμως καταδείχθηκε η τεράστια υποκρισία τους», τόνισε ο κ. Πεταλωτής.


Πηγή:  http://www.telegramm.gr/