Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ο Σάκης Ρουβάς στο Κυβερνείο της Ξάνθης

Πήγε μετά την παρουσία στα Sprider Stores

ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΝ;

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Στο Κυβερνείο βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς. Το myxanthi σας παρουσιάζει αποκλειστικά τις λεπτομέρειες της βραδιάς.

Στις 11:45 μ.μ. ο Sakis έφτασε έξω από το Κυβερνείο συνοδευόμενος από τους αδερφούς Χατζηιωάννου, τον manager του και την προσωπική του ασφάλεια. Αμέσως κατευθύνθηκε στο κεντρικό bar του μαγαζιού, αφού πρώτα χαιρέτησε όλο το προσωπικό του Κυβερνείου, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αμεσότητα και την απλότητα που χαρακτηρίζουν ένα μεγάλο star.

Δεν παρέλειψε να βγει φωτογραφίες με τους παρευρισκόμενους, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός, κάνοντας χιούμορ με όποιον ''τολμούσε'' να τον πλησιάσει..

Οι πελάτες έδειχναν αμήχανοι και προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι είναι στο ίδιο μαγαζί με τον Έλληνα καλλιτέχνη, αλλά τους ήταν δύσκολο καθώς ο Sakis ήρθε εντελώς απροειδοποίητα και δίχως να είναι προγραμματισμένο, αιφνιδιάζοντας κυριολεκτικά τους πάντες.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η πρώτη κίνηση που έκανε ο τραγουδιστής μόλις μπήκε στην καφετέρια ήταν να κάνει μια μικρή βόλτα ώστε να γνωρίσει το χώρο και αμέσως δήλωσε το θαυμασμό του λέγοντας χαρακτηριστικά: «πολύ ωραίος ο χώρος, με καταπληκτική διακόσμηση.»

Αξίζει, επίσης, να αποκαλύψουμε ένα διάλογο μεταξύ του star και της κοπέλας που δουλεύει μέσα στο bar, δείγμα της απλότητας και της ανωτερότητας που διακρίνει αυτόν τον μεγάλο καλλιτέχνη:

Σάκης:-γιατί δε χορεύεις, δε θα κάνεις κάτι για να μας ανεβάσεις;

-αυτός ο ρόλος είναι δικός σου.

Σάκης-ναι, αλλά εσύ είσαι τώρα μέσα στο bar, εσύ είσαι το επίκεντρο.

Η κοπέλα ασφαλώς χαμογέλασε αφού άκουσε κάτι που σίγουρα δεν το περίμενε...

Αποχώρησε από το μαγαζί στη 1:30 π.μ. κατευθυνόμενος προς το ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί. Σήμερα, 9:00 π.μ. επιστρέφει στην Αθήνα.


Πηγή:  http://myxanthi.gr/