Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Τέλος και ο Μπόατενγκ για την Ξάνθη

Επισημοποιήθηκε η κοινή συναινέση λύση του συμβολαίου με τον ολλανδό μέσο

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Οταν ο Τζορτζ Μπόατενγκ πατούσε το πόδι του στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ξάνθης κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την πορεία του στην ομάδα. Στον ένα χρόνο που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ξάνθης η προσφορά του ήταν μικρή και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούσε τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του.

Τους τελευταίους μήνες, μάλιστα, ήταν κοινό μυστικό ότι ο Χρήστος Πανόπουλος έψαχνε τρόπο να λύσει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του Ολλανδού σταρ, μια και δεν είχε μείνει ικανοποιημένος από την προσφορά του. Το γεγονός, όμως, ότι ούτε ο Μπόατενγκ ήταν ευχαριστημένος από τα όσα έζησε στο Ελληνικό πρωτάθλημα και κυρίως στην ομάδα της Ξάνθης, επέτρεψε στις δύο πλευρές να συμφωνήσουν με συνοπτικές διαδικασίες την κοινή λύση του συμβολαίου τους.

Χθες, λοιπόν, η διοίκηση της Ξάνθης ανακοίνωσε το διαζύγιο της με τον Μπόατενγκ δίνοντας τέλος σε μία συνεργασία που μόνο αρμονική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο Μπόατενγκ πάντως δεν θέλησε να αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του να αποχωρήσει από την Ελλάδα και απλά αρκέστηκε σε μία τετριμμένη δήλωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ξάνθης: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την Ξάνθη. για την συνεργασία που είχαμε κατά την περίοδο που έμεινα στην Ελλάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο μέλλον».

Εκτός όμως από τον Μπόατενγκ, χθες ήταν ημέρα αποχώρησης και για τον Γκλέισον. Οπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, ο Βραζιλιάνος ζήτησε από τη διοίκηση της Ξάνθης να μην ενεργοποιήσει την οψιόν απόκτησής του από τη Ρετζίνα. Επιθυμία που έγινε αποδεκτή από τον Χρήστο Πανόπουλο. Ο Γκλέισον μάλιστα βρέθηκε χθες στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων για τελευταία φορά, όπου αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο.


ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Ο ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.

ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ... ΜΠΑΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
 
 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/