Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Σκληρή αντίδραση του ΠΑΜΕ Ξάνθης με επίθεση σε δικαστές!!!

Kάνει λόγο ακόμα και
για "ταξική δικαιοσύνη"
με αφορμή απόφαση του
Πρωτοδικείου που δεν
δικαίωσε ένα απολυμένο
μέλος του από την Sunlight

                 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ


Το γεγονός πως όσο εντείνονται οι εργατικοί αγώνες τόσο ανεβαίνει η εργοδοτική τρομοκρατία, η κρατική καταστολή και ο αυταρχισμός επιβεβαιώνεται και στο Νομό μας με τα παρακάτω πρόσφατα παραδείγματα.

Την άμεση κήρυξη ως παράνομης απεργίας των εργαζομένων στο Καζίνο τον Μάρτιο του 2011, τη μήνυση προς το ΠΑΜΕ για την περιφρούρηση της απεργίας στις 15 Δεκέμβρη του 2010 στη Sun Light, την απόφαση υπέρ της εργοδοσίας που εκδόθηκε από την Πρόεδρο των Πρωτοδικών Ξάνθης Μαρία Παπακωνσταντίνου, η οποία υιοθέτησε κατά γράμμα τα επιχειρήματα της εργοδοσίας, για την απόλυση του συνδικαλιστή Κώστα Βογιατζή.

Με την αιτιολογία ότι αν και η εργοδοσία γνώριζε την Πολιτική του ιδιότητα, η εργοδοσία γνώριζε την ιδιότητά του σαν Γραμματέα του Π.Α.ΜΕ. (να σημειώσουμε ότι το Π.Α.ΜΕ. έχει Γραμματεία και όχι Γραμματέα), η εργοδοσία γνώριζε την συνδικαλιστική του δράση σε όλο το νομό αλλά και μέσα στην επιχείρηση του Συνεταιρισμού Θερμοϋδραυλικών, πρωτοστατούσε στην υπεράσπιση εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων του, αλλά η εργοδοσία δεν γνώριζε ότι ο Κ. Βογιατζής είναι συνδικαλιστής!!!

Αυτή είναι η ταξική δικαιοσύνη!!!

Ουσιαστικά με τέτοιες αποφάσεις επιχειρείται να χτυπηθεί κάθε φωνή αντίστασης στην βαρβαρότητα των μέτρων κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΔΝΤ, Ευρωπαϊκής Ένωσης.



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑ.Μ.Ε. ΞΑΝΘΗΣ

.