Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Εφυγε από τη ζωή ο γαμπρός του Νίκου Σεργιανόπουλου

Τρίτη κηδεία σε τρία
χρόνια για την οικογένεια
του αξέχαστου δραμινού
ηθοποιού της νέα γενιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου, «έφυγε» από την ζωή ο γαμπρός του ηθοποιού Χρήστος Παπαθεοδώρου! Τρία ολόκληρα χρόνια ο άτυχος άντρας ταλαιπωρούνταν με την «κακιά αρρώστια», αλλά στην μάχη αυτή δεν μπόρεσε να βγει νικητής!

Τον τελευταίο καιρό η κατάσταση της υγείας του δυστυχώς είχε επιδεινωθεί και έτσι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύονταν. Μάλιστα, συγκλονιστική ήταν η στιγμή που ο γιος του, ο Γιώργος, που μόλις είχε ολοκληρώνει την θητεία του, του έκλεισε τα μάτια!

Η μοίρα στην οικογένεια έπαιξε περίεργο παιχνίδι. Αρκεί να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Παπαθεοδώρου έμαθε ότι έχει καρκίνο νόσο μετά το θάνατο της γυναίκας του. Παράλληλα με το δράμα που ζούσε, είχε να αντιμετωπίσει και την αρρώστια του!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπαθεοδώρου από την πρώτη στιγμή είχε προβεί σε απίστευτες αποκαλύψεις σχετικά με τις συνθήκες της δολοφονίας του γαμπρού του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Η κηδεία του θα γίνει το πρωί της Παρασκευής στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Δράμα! Η τραγωδία για την συγκεκριμένη οικογένεια δεν έχει τελειωμό. Μέσα σε τρία χρόνια, τρεις κηδείες!..


.