Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

O Aγγελάκας ήρθε στην Θράκη και... παραιτήθηκε για να πολιτευτεί. Τζότζολα, Γεροντόπουλος κλπ τι (θα) κάνουν;

Την τελευταία του περιοδεία ως γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ έκανε στην Θράκη ο Μ. Αγγελάκας, καθώς παραιτήθηκε για να πολιτευτεί βάσει σχετικής εγκυκλίου. Δεν το κάνουν όμως όλοι

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ
ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ


Νέος γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ ορίστηκε ο Κώστας Ζωντανός, με απόφαση του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά. O κ. Ζωντανός παίρνει τη θέση του μέχρι σήμερα γραμματέα Οργανωτικού, Μανώλη Αγγελάκα, ο οποίος αποχώρησε για να συμπεριληφθεί στον εκλογικό συνδυασμό της ΝΔ στην Α' Αθηνών.

Ο απερχόμενος γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος κ. Μανώλης Αγγελάκας ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπό του. Επίσης, δήλωσε σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση στη χώρα ότι «η ΝΔ με ηγέτη τον Α.Σαμαρά θα ηγηθεί της προσπάθειας για ανασυγκρότηση της χώρας».

«Στους αγώνες αυτούς θα είμαι παρών», κατέληξε ο Μ. Αγγελάκας. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει περάσει καλά - καλά δεκαήμερο από την παρουσία του στην Θράκη, όπου και εξήγγειλε την δημιουργία κομματικών γραφείων στους μειονοτικούς δήμους του ορεινού όγκου της Ξάνθης και της Ροδόπης.

Το ενδιαφέρον όμως είναι αλλού. Οι αναπληρωτές εκπρόσωποι Ακης Γεροντόπουλος και Βασιλική Τζότζολα, αμφότεροι εβρίτες που προτίθενται να πολιτευτούν ο πρώτος στον Έβρο και η δεύτερη στην Β' Αθηνών, δεν πρέπει επίσης να παραιτηθούν; Και όχι μόνο αυτοί, αφού υπάρχουν και άλλοι θρακιώτες με άλλα (χαμηλότερης εμβέλειας) πόστα στην κομματική πυραμίδα...
 
.