Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Pressing επιθετικό και μεταγραφικό


Αυτό είναι το ζητούμενο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και αυτό δουλεύει καθημερινά και με αμείωτη ένταση στις προπονήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Αυτό είναι το ζητούμενο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και αυτό δουλεύει καθημερινά και με αμείωτη ένταση στις προπονήσεις. Ο νεαρός τεχνικός θέλει να το αφομοιώσουν οι παίκτες του και να παίξουν το ποδόσφαιρο που ζητάει σε κάθε ευκαιρία στην προπόνηση. Από την πλευρά τους οι παίκτες κάνουν ότι μπορούν παρά την κούραση και μέρα με τη μέρα φτάνουν κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ούτε χθες ζήτησε κάτι διαφορετικό. «Σιγά σιγά να μπούμε σε αυτό που ζητάμε pressing επιθετικό σε σωστό χρόνο και σωστό χώρο. Αυτό δουλεύουμε καθημερινά και πρέπει να το αφομοιώσουμε», είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες του.


Ίσως χαριστεί η πρωινή

Το τεχνικό επιτελείο βλέπει την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά οι παίκτες που εκτός από την κούραση των διπλών προπονήσεων έχουν να αντιμετωπίσουν και την αφόρητη ζέστη. Για αυτόν το λόγο λοιπόν υπήρξε σκέψη να χαριστεί η σημερινή πρωινή προπόνηση και οι παίκτες να γυμναστούν μόνο το απόγευμα. Στα υπόλοιπα θέματα, με ατομικό συνεχίζει ο Ντίκα ενώ ο Στάσιακ λίγο πριν τελειώσει η χθεσινή προπόνηση αποσύρθηκε για να ξεκουραστεί και όχι γιατί αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.


Ο Χουσεΐνοβιτς και οι άλλοι

Προς το παρόν δεν υπήρξε κάτι νεότερο στο μεταγραφικό τομέα, ούτε όσον αφορά τον Βόσνιο μέσο, ούτε στις υπόλοιπες περιπτώσεις που εκκρεμούν, αυτή του αριστερού μπακ και του αμυντικού χαφ, με τον Ντάνι να απομένει απλά η ανακοίνωση της μεταγραφής του.


Παραλειπόμενα

Προσωπικά θεωρούμε την νέα βασική εμφάνιση της ομάδος ό,τι καλύτερο έχει φορέσει τα τελευταία χρόνια και το πιο σημαντικό ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ!!! Ας μην το παραβλέπουμε, αν και αυτονόητο.

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/