Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Νέος ειδικός συνεργάτης του Περιφερειάρχη ενόψει. Πάνε να βάλουν μόνο απόφοιτο Λυκείου;

Με «παχυλό» μισθό ακόμα ένας τυχερός αναλαμβάνει να συμβουλεύει τον κ. Γιαννακίδη στο έργο του !!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Με «παχυλό» μισθό ακόμα ένας τυχερός αναλαμβάνει να συμβουλεύει τον κ. Γιαννακίδη στο έργο του !!!

Νέα προκήρυξη για την πρόσληψη ενός ακόμα ειδικού συνεργάτη του Περιφερειάρχη με «παχυλό» μισθό έβγαλε η Περιφέρεια ΑΜ-Θ πρόσφατα.
Δυστυχώς, η προκήρυξη έπεσε στα χέρια μας πριν από λίγες μέρες και δεν προλάβαμε να τη δημοσιεύσουμε προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες και να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους μιας και ως καταληκτική ημερομηνία εμφανίζεται η Δευτέρα 18 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την προκήρυξη ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ ή απολυτήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενώ θα πρέπει να ειδικεύεται σε επαγγελματικούς τομείς αρμοδιοτήτων των ΟΤΑ με έμφαση σε θέματα διοργάνωσης και συντονισμού συνεδρίων, εκθέσεων, παρουσιάσεων και σε ενέργειες τουριστικής προβολής φορέων του Δημοσίου Τομέα.

Η θητεία του ειδικού συνεργάτη διαρκεί όσο και η θητεία του Περιφερειάρχη ενώ υπάρχει το ασυμβίβαστο σε όσους έχουν την ιδιότητα του ελεύθερου επαγγελματία.

Το γεγονός ότι η προκήρυξη δεν εμφανίστηκε πουθενά σε κανένα τοπικό ΜΜΕ γεννά εύλογα απορίες για το κατά πόσο προορίζεται για τη θέση αυτή ακόμα ένας «εκλεκτός» του συστήματος.

Εμείς, θα το παρακολουθήσουμε και θα σας ενημερώσουμε.