Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Επίδομα παραμεθορίου στους υπαλλήλους όλης της Θράκης ζητά ο Πεταλωτής

Απέστειλε επιστολή με το αίτημά του στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, προκειμένου να τροποποιηθούν οι αρχικά προτεινόμενες διατάξεις του υπό ψήφιση πολυνομοσχεδίου

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής, σχετικά με το επίδομα παραμεθόριων περιοχών απέστειλε στις 12 Οκτωβρίου 2011 επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, προκειμένου να τροποποιηθούν οι αρχικά προτεινόμενες διατάξεις του υπό ψήφιση πολυνομοσχεδίου σχετικά με το επίδομα αυτό.
Συγκεκριμένα, με την γραπτή παρέμβασή του ο Γιώργος Πεταλωτής ζήτησε να παραμείνει εν ισχύ το επίδομα παραμεθορίου, με δικαιούχους όλους τους υπαλλήλους της Ροδόπης αλλά και όλης της Θράκης, εξηγώντας αναλυτικά τους λόγους. Ενώ με τις προτεινόμενες διατάξεις, προβλέπεται το επίδομα να καταβάλλεται μόνο σε υπηρετούντες σε ζώνη 20 χιλιομέτρων από τη συνοριακή γραμμή.
Ο Γιώργος Πεταλωτής τόνισε χαρακτηριστικά στην επιστολή του ότι δεν νοείται τέτοιος διαχωρισμός υπαλλήλων, ειδικά εντός Θράκης , αφού όλοι οι πολίτες της διαμένουν στην παραμεθόριο, ζητώντας τα παραπάνω να ληφθούν θετικά υπʼ όψιν από τον αρμόδιο υπουργό.

.