Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Εντατικά μαθήματα σε Στάσιακ – Καζάκη στην Ξάνθη

Ποιοι οι αδύναμοι κρίκοι της ομάδας και τι προτίθεται να κάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να τους "δυναμώσει"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Εάν υποθέσουμε ότι βρισκόταν κάποιος απέναντι από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και κουβέντιαζε μαζί του (μακριά από τα μικρόφωνα και τις κάμερες) για τον πιο αδύναμο… κρίκο της φετινής Ξάνθης, το πιθανότερο (για να μην πούμε το βέβαιο) είναι πως από το στόμα του Εβρίτη τεχνικού θα έβγαινε το όνομα, Μίχαλ Στάσιακ.

Βλέπετε, ο Πολωνός αμυντικός δεν δικαιώνει σε καμία περίπτωση τις προσδοκίες των ανθρώπων της ακριτικής ομάδας, τουλάχιστον στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Και ασφαλώς, φέρει σημαντικό μερίδιο ευθύνης, για το γεγονός πως η Skoda χρεώνεται – μετά την Κέρκυρα - με την δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος (με παθητικό έντεκα γκολ).

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν η ανοιχτή «πληγή» στην άμυνα της Ξάνθης στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Και τα τρία γκολ των «πρασίνων» αποτελούν σε ένα σημαντικό ποσοστό δική του ευγενική... χορηγία και δημιούρησαν τεράστιο πονοκέφαλο στον Ουζουνίδη.

Όχι πως ο 43χρονος προπονητής τρελάθηκε με την εμφάνιση του παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας Σταύρου Σταθάκη, στην αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του τριφυλλιού. Ο Ουζουνίδης είναι γενικότερα προβληματισμένος από τις επιδόσεις της οπισθοφυλακής και για αυτό το λόγο, εκτός από το… «μάθε παιδί μου άμυνα» σχεδιάζει να κάνει ιδιαίτερα- εντατικά μαθήματα στους Στάσιακ και Σταθάκη με την προσδοκία ότι θα αποδειχτούν καλοί μαθητές και θα βελτιώσουν τις επιδόσεις τους… Διότι δυστυχώς, ένας Βάλλας δεν φτάνει!


Πηγή:  http://www.onsports.gr/