Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Του «χώθηκε» άγρια του Ντινόπουλου η Τζότζολα!!!

Παραλίγο να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα στην Εβρίτισσα αναπληρώτρια εκπρόσωπου Τύπου της ΝΔ και τον βουλευτή του κόμματος πριν λίγες ημέρες στην Άνω Γλυφάδα!!!

     ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Παραλίγο να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα στην Εβρίτισσα αναπληρώτρια εκπρόσωπου Τύπου της ΝΔ Βασιλική Τζότζολα και τον βουλευτή του κόμματος Αργύρη Ντινόπουλο πριν λίγες ημέρες στην Άνω Γλυφάδα!!!


Η όμορφη Θρακιώτισσα της Συγγρού, η οποία έχει επιτύχει έναν ακαταμάχητο συνδυασμό ανάμεσα στη σωματική ομορφιά και στον συντηρητισμό των ιδεών, εμφανίστηκε σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ, όπου ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Επειδή οι παρατρεχάμενοι των τοπικών γνωρίζουν ότι οι ισχυροί της Συγγρού της έχουν αδυναμία, όταν τη βλέπουν την καλούν να μιλήσει για να προωθήσει τη σίγουρη υποψηφιότητά της στη Β’ Αθηνών. Έτσι έγινε και τότε. Μόνο που η αναπληρώτρια εκπρόσωπος πήρε τον λόγο και δεν έλεγε να σταματήσει.

«Τελείωνε», της έκαναν νόημα οι διπλανοί της. Η ίδια συνέχισε και όταν σταμάτησε αναφώνησε: «Δεν κατάλαβα; Φιμώνετε τους νέους ανθρώπους;».

Ο Αργύρης Ντινόπουλος έγινε «τούρμπο», πολύ περισσότερο όταν λίγα λεπτά αργότερα και ενώ μιλούσε ο ίδιος, άκουσε την Βασιλική Τζότζολα να λέει δυνατά: «Τόση ώρα μιλάει και δεν έχει πει κουβέντα για τον πρόεδρό µας».

Μπράβο, πάντως, στη Βασιλική. Έχει πιάσει το νόημα της πολιτικής.
 
 
Πηγή:  http://piazzadelpopolo.blogspot.com/