Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Πανελλήνια συγκίνηση για τον χαμό του Λεχούδη


ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΕΝΩ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

    ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο απρόσμενος χαμός του Νεοκλή Λεχούδη, πέραν του σοκ που προκάλεσε στους ανθρώπους του ΓΑΣ και της Κομοτηνής γενικότερα, προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση, καθώς επρόκειτο για έναν άνθρωπο που αποτέλεσε μια από τις σημαντικότερες μορφές στο μπάσκετ της πόλης.

Το μεσημέρι της Παρασκευής στο ιστολόγιο της ομάδας της Κομοτηνής αναρτήθηκε και επίσημη ανακοίνωση η οποία ανέφερε τα εξής: ¨Η οικογένεια του ΓΑΣ Κομοτηνή από σήμερα είναι φτωχότερη. Εκφράζουμε τη βαθύτατη μας οδύνη για τον άδικο και απρόσμενο χαμό του Νεοκλή Λεχούδη, που αποτέλεσε για χρόνια μέλος του ΓΑΣ από την σκοπιά του παίχτη, προπονητή και διοικητικού παράγοντα και φυσικά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του ΓΑΣ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος¨.

Βέβαια, ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ορφέας Νέου Σκοπού που εξέφρασε τα συλληπητήρια του για τον άδικο χαμό του Νεοκλή Λεχούδη ¨ Η διοίκηση , το τεχνικό team και οι παίκτες εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην ¨οικογένεια¨ του ΓΑΣ Κομοτηνή¨.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλα τα αθλητικά σάιτ υπήρχε αναφορά για τον απρόσμενο χαμό του Νεοκλή Λεχούδη, ενός ανθρώπου που σύνδεσε το όνομα του με το όνομα του ΓΑΣ Κομοτηνή.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/