Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Όλη η ηγεσία του Δήμου Ξάνθης στους Σκοπευτικούς Αγώνες στο Δαφνώνα

Σύσσωμη, σχεδόν, η ηγεσία του Δήμου Ξάνθης παραβρέθηκε στους Πανελλήνιους Σκοπευτικούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 8 και 9 Οκτωβρίου


    ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σύσσωμη, σχεδόν, η ηγεσία του Δήμου Ξάνθης παραβρέθηκε στους Πανελλήνκους Σκοπευτικούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Δαφνώνα το διήμερο 8 και 9 Οκτωβρίου στο Δαφνώνα.

Στους Αγώνες Α’ Κατηγορίας Εφήβων-Νεανίδων για πιστόλι και τουφέκι συμμετείχαν 35 αθλητές από σωματεία της Βόρειας Ελλάδας, ανάμεσά τους και την Ξάνθη, και πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 8-9/10 στο Δημοτικό Σκοπευτήριο του Δαφνώνα , με τη διοργάνωση του Σκοπευτικού Ομίλου Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης.

Τους αγώνες παρακολούθησαν, τη δεύτερη μέρα, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης, οι Αντιδήμαρχοι Πάνος Ταρενίδης, Χρήστος Μούρκας, Απόστολος Αγκόρτζας και Κυριάκος Παπαδόπουλος, (όλοι πλην Δημήτρη Μπένη), ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μπάμπης Δημαρχόπουλος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Γιάννης Τσεγγελίδης ενώ τους υποδέχτηκαν στην αθλητική εγκατάσταση ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δημήτρης Σιδηρόπουλος και ο Πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Μιχάλης Σιδηρόπουλος. Αρκετοί από τους αξιωματούχους του Δήμου, με πρώτο το Δήμαρχο δοκίμασαν τις επιδόσεις τους στη σκοποβολή, υπό την καθοδήγηση προπονητών και αθλητών.

Οι αθλητές και οι συνοδοί δήλωσαν αρκετά ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση και από την περιοχή που φιλοξενεί την αθλητική εγκατάσταση της σκοποβολής.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/