Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Η Σαμοθράκη ανάμεσα στις 13 ελληνικές περιοχές που βραβεύθηκαν για τις παραλίες τους

Τιμήθηκε για την υψηλή ποιότητά τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση Παράλιων και Παράκτιων Περιοχών σε εκδήλωση που έγινε στην Κρήτη

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Για την υψηλή ποιότητα των παραλίων τους βραβεύτηκαν σήμερα από την Ευρωπαϊκή Ένωση Παράλιων και Παράκτιων Περιοχών 13 συνολικά περιοχές τις χώρας μας. Πρόκειται για την Ιεράπετρα, την Αλόνησος, τη Χίο, την Κω, την Κεφαλονιά, την Ζάκυνθο, τη Ρόδο, την Σαμοθράκη, τη Λέσβο, το Ρέθυμνο, τη Νάξο, την Σάμος και την Ηγουμενίτσα.

Τα βραβεία παρέλαβαν Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι των 13 Δήμων, από τον Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Ένωσης Παράλιων και Παράκτιων Περιοχών A. Shalman ο οποίος παρουσίασε τα κριτήρια επιλογής, τα σημεία που διακρίθηκε κάθε περιοχή και τη βαθμολογία που απέσπασε από επισκέπτες και κριτική επιτροπή.

Η εκδήλωση της βράβευσης φιλοξενήθηκε σε ξενοδοχείο της Ιεράπετρας και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του τοπικού Δήμου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Ρεθύμνου Μιχάλης Καρχιμάκης καθώς και ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

.