Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Πρόβλημα στον όμιλο της Αλεξανδρούπολης για το Λιγκ Καπ του Βόλεϊ;

Ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης απέρριψε τις άδειες των αγώνων και με έκθεση του αναλύει τους λόγους για τους οποίους δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την διεξαγωγής τους!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

«Εμπλοκή» παρουσιάστηκε στην διεξαγωγή των αγώνων του ομίλου Λιγκ Καπ στην Αλεξανδρούπολη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης απέρριψε τις άδειες των αγώνων και με έκθεση του αναλύει τους λόγους για τους οποίους δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την διεξαγωγής τους. Μεταξύ αυτών αναφέρει πως το γήπεδο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης δεν έχει άδεια!

Το πρωί της Τετάρτης έχει προγραμματιστεί ευρεία σύσκεψη μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων και φυσικά εκπροσώπων του Εθνικού. Εάν δεν αλλάξει γνώμη ο αστυνομικός διευθυντής θα γίνει πρόταση στην Ορεστιάδα να αναλάβει την διοργάνωση με αγώνες το σαββατοκύριακο και παράλληλα και με το ντέρμπι Ορεστιάδας - Νίκης Αιγινίου για την 3η αγωνιστική της Α2 ανδρών.

Η αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης είναι αντίθετη στην διεξαγωγή των αγώνων για ένα διήμερο καθώς δεν έχει δυνάμεις και επιπλέον φοβάται επεισόδια μεταξύ οπαδών στο κέντρο της πόλης όπου ήδη υπάρχει βεντέτα μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Στον όμιλο της Αλεξανδρούπολης έχουν οριστεί Ηρακλής, ΠΑΟΚ, Απόλλων Καλαμαριάς και ο οικοδεσπότης Εθνικός.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/