Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Εκτακτο: Θα καταψηφίσει τη νέα κυβέρνηση ο Τσετίν Μάνατζη

Ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ  θα αρνηθεί το απόγευμα να πει "ναι" στην νέα κυβέρνηση συνεργασίας, φλερτάροντας με την διαγραφή από το κόμμα

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;

Δεν θα παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος σήμερα από το βήμα της Βουλής.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο βουλευτής Ξάνθης επεσήμανε πως «δεν μπορώ να συμπλεύσω χέρι-χέρι με όσους εμποδίζουν και ναρκοθετούν τη σύνθεση της ελληνικής κοινωνίας με την ακροδεξιά ρητορική τους» , προσθέτοντας ότι περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον Λούκα Παπαδήμο για τις ικανότητες του.

Ο βουλευτής είπε ότι στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου «η μειονότητα είδε έναν ειλικρινή πολιτικό» και αναφέρθηκε σε όλα τα μέτρα που προωθήθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση για τη μειονότητα.

Αναφέρθηκε προσωπικά και στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για τον οποίο δήλωσε ότι «με τα λεγόμενα του στο παρελθόν πλήγωσε τη μειονότητα» αν και εξέφρασε την ελπίδα «με το πέρασμα των χρόνων να έχει αποκτήσει ωριμότητα και να έχει προχωρήσει σε άμβλυνση κάποιων ακραίων θέσεων που είχε».

.