Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Προτάθηκε ο Αυστριακός Ερτλ στην Ξάνθη

Απασχόλησαν τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Παπαδημητρίου σε πρόσφατο ταξίδι στην Αγγλία

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ
29ΧΡΟΝΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ



Ταξίδι στην Αγγλία πραγματοποίησε προ ημερών ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Ο τεχνικός διευθυντής της ακριτικής ομάδας είχε επαφές για περιπτώσεις παικτών οι οποίοι προέρχονται από συλλόγους ως επί το πλείστον της Τσάμπιονσιπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Οnsports, ένας εξ αυτών που προτάθηκαν και τον απασχόλησαν κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί, είναι και ο Αυστριακός αμυντικός Γιόχαν Ερτλ.

Και εάν το όνομα του 29χρονου κεντρικού αμυντικού(αγωνίζεται και ως δεξί μπακ) της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σας λεει κάτι, να θυμίσουμε πως τον Μάιο του 2010 βρέθηκε σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Εργοτέλη.

Οι Κρητικοί ωστόσο απέσυραν στην πορεία το ενδιαφέρον τους για τον Αυστριακό στόπερ, καθώς ζητούσε συνεχώς χρόνο για να απαντήσει στην πρότασή τους και στράφηκαν σε άλλες λύσεις.

Ο Γιόχαν Ερτλ δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την Ξάνθη καθώς και στο παρελθόν το όνομά του είχε απασχολήσει τους Θρακιώτες.

Την σεζόν 2010-11 είχε 28 συμμετοχές και αποτελούσε βασικό μέλος της αγγλικής ομάδας, ωστόσο τον Μάρτιο υπέστη ρήξη χιαστών, με αποτέλεσμα έκτοτε να μην έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με την Σέφιλντ. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην δράση.

Το μεγάλο χρονικό διάστημα που παρέμεινε στα… πιτς είχε ως αποτέλεσμα να ρίξει σε μεγάλο βαθμό το κασέ του, με αποτέλεσμα να αποτελεί μια εφικτή περίπτωση ακόμη και για το ιδιαίτερα σφιχτό μπάτζετ της Ξάνθης, που δεν παύει όμως να΄χει τα ρίσκα της, λόγω του τελευταίο σοβαρού τραυματισμό του ποδοσφαιριστή για αυτό, άλλωστε και εξετάζονται και άλλες λύσεις…

Εκτός από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην οποία υπέγραψε το καλοκαίρι του 2010, ο Ερτλ έχει αγωνιστεί στο νησί με την Κρίσταλ Πάλας και στην χώρα του με την Στουρμ Γκρατς και την Αούστρια Βιέννης.


Πηγή:  http://www.onsports.gr/