Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Συναγερμός στην Κομοτηνή για μια «δήθεν» απαγωγή παιδιού

Αναστάτωσε μια γειτονιά και την αστυνομία μέχρι να διαπιστωθεί τι τελικά συνέβη το περιστατικό στην Πλατεία της ΧΕΝ στην Κομοτηνή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Η πληροφορία κυκλοφόρησε αστραπιαία ότι απήχθη με Ι.Χ. αυτοκίνητο ένα παιδί από μεσήλικα κύριο, που εξαφανίστηκε σε άγνωστη κατεύθυνση. Μάρτυρας του περιστατικού εμφανιζόταν το αδελφάκι του, που δεν μπορούσε να εξηγήσει ποιος πήρε με το αυτοκίνητό του τον αδελφό του.

Η είδηση που αποδείχθηκε αργότερα ράδιο αρβύλα. Ωστόσο διαδόθηκε αστραπιαία, τα μηνύματα για απαγωγή παιδιού πηγαιοερχόταν, ενώ έφθασε επί τόπου και η αστυνομία. Τελικά όπως αποδείχθηκε δεν επρόκειτο για «απαγωγή» αλλά το ζωηρό παιδί πετούσε πέτρες και κροτίδες σε παρακείμενο σπίτι με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του που έκανε παρατηρήσεις και δεν εισακουγόταν να το πιάσει και να το πάει στους γονείς του για να το επιπλήξουν. Αυτή η κίνηση εκλήφθηκε ως απαγωγή.

Η ευαισθητοποίηση και η κινητοποίηση της γειτονιάς πάντως ήταν παρομοιώδης, αφού και αίτημα να γίνει παράκληση σε εκκλησία έφθασε, για την ανεύρεση του παιδιού το οποίο όμως ήδη βρισκόταν στην ασφάλεια των γονιών του.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/