Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Η επίσκεψη του ουκρανού προξένου και στην αντιπεριφερειάρχη Έβρου

Συζήτησε με την
Γωγώ Νικολάου
θέματα συνεργασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Τον Γενικό Πρόξενο της Ουκρανίας κ. Igor Sybiza και τον Πρόξενο της ίδιας χώρας κ. Oleksandr Yurkin δέχθηκε στο γραφείο της η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Γεωργία Νικολάου-Μαυρανεζούλη και συζήτησαν θέματα συνεργασίας.

Η κ. Νικολάου αναφέρθηκε στους μακρόχρονους ιστορικούς και πολιτιστικούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών και τόνισε ότι είναι αναγκαία η ανάπτυξη της συνεργασίας στους τομείς της οικονομίας, του εμπορίου, του τουρισμού και του πολιτισμού.

« Ιδιαίτερα στην εποχή αυτή της κρίσης που βιώνουν τα κράτη είναι σημαντική η επικοινωνία των λαών, γιατί μέσα από την προώθηση των σχέσεων και την αμοιβαία συνεργασία, μπορεί να δοθεί η απάντηση» είπε χαρακτηριστικά η κ. Νικολάου.

Η κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον κ. Γενικό Πρόξενο και τον κ. Πρόξενο της Ουκρανίας για τις δυνατότητες ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, για το τουριστικό προφίλ και τις μοναδικές ομορφιές της και ζήτησε να περιληφθεί η περιοχή στους τουριστικούς προορισμούς των κατοίκων της Ουκρανίας.

Ο κ. Igor Sybiza ευχαρίστησε την κ. Νικολάου για τη ζεστή υποδοχή και υπογράμμισε ότι τέτοιες συναντήσεις δημιουργούν προοπτικές για μελλοντικές συνεργασίες.

.