Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Και άλλη βολή κατά του Μάντατζη από το επίσημο site του ΛΑ.Ο.Σ.

"Λύσσαξε το πολιτικό κατεστημένο της θολοκουλτούρας και οι πράκτορες της Τουρκίας από την συμμετοχή του ΛΑ.Ο.Σ στην κυβέρνηση"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΕΤΙΝ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ...




Δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό από τον μουσουλμάνο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος δήλωσε “Δεν μπορώ να συμπλεύσω μ’ εκείνους που με την ακροδεξιά τους ρητορική παρεμποδίζουν τον εμπλουτισμό της κοινωνίας με την διαφορετικότητα και ναρκοθετούν την σύνθεση, το θεμέλιο της δημοκρατίας μας. Αυτή είναι η δική μου προσωπική κόκκινη γραμμή. Εγώ δεν μπορώ να προχωρήσω χέρι – χέρι μαζί τους” Ο εντολοδόχος της Άγκυρας καλά θα κάνει να κάνει μαθήματα δημοκρατίας και ευαισθησίας στη Τουρκία η οποία κάνει κουρελόχαρτο τα ανθρώπινα δικαιώματα των μειονοτήτων και ο κατοχικός της στρατός σκλαβώνει ακόμα τα αδέρφια μας τους Ελληνοκύπριους. Πότε δεν ακούσαμε από τον συγκεκριμένο βουλευτή την καταδίκη των Γκρίζων Λύκων φαίνεται ότι εκείνοι οι ακροδεξιοί του είναι αρεστοί.

Όσο για τον κ. Καστανίδη και τη λοιπή παρέα της γενιάς του Πολυτεχνείου να τους πούμε ότι φέρουν την αποκλειστική ευθύνη της πτώχευσης της χώρας. Η δική του παρέα έκοψε ΄΄δημοκρατικά ΄΄ μισθούς και συντάξεις και πλιατσικολόγησε εντελώς πάλι ΄΄δημοκρατικά΄΄ τον πλούτο της χώρας
Για όλους αυτούς και ακόμα περισσότερους απλά κερνάμε ξύδι

ΝΕΟΛΑΙΑ ΛΑ.Ο.Σ ΠΕΙΡΑΙΑ

.