Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Αποκάλυψη: Ο "μεταλλάς" σωσίας του Βενιζέλου στη Θράκη !

Στην περιοχή μας βρέθηκε ο τραγουδιστής Στιβ Γκρίμετ του βρετανικού μέταλ συγκροτήματος «Grim Reaper», ο οποίος είναι φτυστός με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης προκαλώντας χαμό στο facebook
                               ΠΟΤΕ ΗΡΘΕ;
                          ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;



Στην Θράκη βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο τραγουδιστής Στιβ Γκρίμετ του βρετανικού χέβι μέταλ συγκροτήματος «Grim Reaper», ο οποίος είναι φτυστός με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μάλιστα, η ομοιότητά τους έχει προκαλέσει έναν μικρό χαμό εδώ και λίγες ημέρες στα social media (facebook, twitter). Βλέπετε, ο Βενιζέλος έχανε μερικά κιλά, έβγαζε το κοστούμι και έβαζε μια περούκα με ξανθά μακριά μαλλιά θα μπορούσε κάλλιστα να ανέβει στην σκηνή, αν και πιο εύκολο θα ήταν ίσως ο Γκρίμετ να κόψει μαλλιά, να πάρει κιλά και να φορέσει κοστούμι και γραβάτα.

Εφημερίδες, κανάλια και sites στο ίντερνετ κυνηγούν εδώ και περίπου μία εβδομάδα τον σωσία του Βενιζέλου για μια δήλωση και ω του θαύματος, αυτός τους έκανε το χατίρι για τον απλούστατο λόγο ότι... βρίσκονταν στην Ελλάδα για περιοδεία με το συγκρότημά του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι «Grim Reaper» ξεκίνησαν την περιοδεία τους στην χώρα μας από την... Κομοτηνή ! Η βρετανική χέβι μέταλ μπάντα με τον τραγουδιστή που μοιάζει στον Βενιζέλο έκανε μία και μοναδική εμφάνιση στο μπαρ «Valhalla» της Κομοτηνής την περασμένη εβδομάδα, στις 9 Νοεμβρίου, ωστόσο λόγω του περιορισμένου χώρου εκδόθηκαν μόλις 80 εισιτήρια, τα οποία στην πλειοψηφία τους κατέληξαν σε φοιτητές.

Το συγκρότημα εμφανίστηκε επίσης στην Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα και μόλις το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην Αθήνα, πριν πετάξει για την συνέχεια της περιοδείας του στην Κύπρο. «Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στη χώρα σας, όλοι μου λένε ότι μοιάζω με τον υπουργό σας», λέει γελώντας ο Στιβ Γκρίμετ και θυμάται ότι το φαινόμενο ξεκίνησε από την χώρα μας, για να συζητιέται πλέον διεθνώς στο δημοφιλές site των φίλων του μέταλ, το «Blabbermouth». Είναι αλήθεια ότι η ομοιότητα του τραγουδιστή με τον Βενιζέλο είναι τέτοια, που έχει προκληθεί χαμός διεθνώς, ενώ μοιραία το θέμα έχει απασχολήσει δελτία ειδήσεων αλλά και σατιρικές εκπομπές, όπως του Λάκη Λαζόπουλου ή των «Ράδιο Αρβύλα». Είναι επίσης αλήθεια ότι στις εν Ελλάδι εμφανίσεις του ο Στιβ Γκρίμετ δήλωσε «επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας!». Ωστόσο, αν ήταν λίγοι οι Θρακιώτες που ήξεραν για την ύπαρξη αυτού του συγκροτήματος και της ομοιότητας του τραγουδιστή του με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ακόμα λιγότεροι πιθανότατα να έμαθαν ότι η συγκεκριμένη μπάντα έκανε εμφάνιση στην περιοχή μας και μάλιστα πολύ πρόσφατα, μόλις στα μέσα της περασμένης εβδομάδας.

Όπως διαβάζουμε σε sites που εξειδικεύονται στην ροκ και μέταλ μουσική, οι «Grim Ripper» στην εμφάνισή τους στην Κομοτηνή έδωσαν ρεσιτάλ. «Η διάθεση του συγκροτήματος όπως και του κοινού έδειχνε από την αρχή ότι θα είχαμε ένα πολύ καλό, γεμάτο ενέργεια βράδυ. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο κομμάτι ο κόσμος ήταν ιδιαίτερα θερμός τραγουδώντας σχεδόν συνέχεια, σαστίζοντας αρκετές φορές τον Grimmett και την παρέα του. Οι επιτυχίες από τους 3 δίσκους των Grim Reaper διαδέχονταν η μία την άλλη χωρίς ανάσα. Αν και το μαγαζί ήταν ιδιαίτερα μικρό, δεν φάνηκε να επηρεάζει στο παραμικρό το συγκρότημα, το οποίο απέδωσε όλα τα κομμάτια πολύ καλά. "Rock You To Hell", "Fear No Evil", "Lay It On The Line" και "See You In Hell" ήταν μερικά από τα κομμάτια που ακούστηκαν», επισημαίνεται στην ανταπόκριση του Απόστολου για το «Rockoverdose.gr».

Μετά από ένα τυπικό διάλειμμα λίγων δευτερολέπτων, το συγκρότημα επέστρεψε στην μουσική σκηνή, αυτή το φορά με την μεγαλύτερη του επιτυχία "See You In Hell". «Το τι επικράτησε τα πρώτα δευτερόλεπτα μέσα στο Valhalla δεν περιγράφεται. Μάλιστα ο κιθαρίστας, Ian Nash λίγο αργότερα μου έλεγε ότι πραγματικά δεν περίμενε μία τέτοια αντίδραση. Το set των Grim Reaper έκλεισε με το "Final Scream". Χρονικά η μπάντα δεν έπαιξε πολύ. Μία ώρα και 10 λεπτά αλλά αυτό κυρίως οφείλεται στο ότι μεταξύ των δεκαπέντε κομματιών το συγκρότημα δεν σταματούσε καθόλου παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα. Ήταν μία πολύ ωραία βραδιά με μία μπάντα θρύλο. Ελπίζω να επαναληφθούν τέτοιες ενέργειες στην επαρχεία καθώς φαίνεται ότι υπάρχει κόσμος να τα στηρίξει», καταλήγει το συγκεκριμένο άρθρο...

 
Πηγή:  http://www.thrakinews.gr/