Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

"Αναγκαιότητα η ύπαρξη αναπτυξιακών ζωνών" λέει η Ντόρα από την Θράκη

Το πρωί έκανε επαφές κυρίως με μέλη της μειονότητας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ


Αισιόδοξη ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα βρίσκεται εντός της Βουλής, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη από την Ξάνθη απ’ όπου βρέθηκε.

Η κα Μπακογιάννη προέβλεψε επιμήκυνση του χρόνου της διεξαγωγής των εκλογών, καθώς και την εκτίμηση ότι ο Ελληνικός λαός επιθυμεί Κυβερνήσεις συνεργασιών.

Την Πρόεδρος της ΔΗΣΥ συνόδευαν ο Πρόεδρος της Δημ.Συμμαχίας στη Ξάνθη Δημήτρης Παναγιωτάκης, ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ κ.α.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Σμίνθη, όπου έγινε δεκτή με ιδιαίτερη θέρμη από τη μειονότητα.

Στη συνέχεια η κα Μπακογιάννη επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη, με τον οποίο συζήτησε θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και τα προβλήματα που προέκυψαν από την εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης.

Σε δηλώσεις στα ΜΜΕ η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, τόνισε ότι η Κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να προωθήσει τις αναπτυξιακές ζώνες σε μειονεκτικές περιοχές όπως η Θράκη, που πλήττονται από την ανεργία.

Σε ερώτηση του xanthi channel για τα χαμηλά ποσοστά της Δημοκρατικής Συμμαχίας, που καταγράφονται στις δημοσκοπήσεις η κα Μπακογιάννη δήλωσε αισιόδοξη ότι το κόμμα της θα εισαχθεί στη Βουλή. Επανέλαβε ότι η ΔΗΣΥ αποτελεί μία πολιτική δύναμη, πίστη στα λεγόμενα της και τις αρχές της.

Η πρώην Υπουργός είχε συναντήσεις με αξιόλογα μέλη της κοινωνίας, τόσο από τον χώρο της μειονότητας όσο και ευρύτερα.

Για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, για τον οποίο ο Αντώνης Σαμαράς εμμένει στην ημερομηνία της 19ης Φεβρουαρίου, η κα Μπακογιάννη εκτίμησε επιμήκυνση του χρόνου, εντός του πρώτου εξαμήνου του 2012.

Άφησε δε να εννοηθεί ότι δεν θα υπάρξει αυτοδύναμη Κυβέρνηση και κατέληξε λέγοντας ότι ο λαός επιθυμεί στο εξής Κυβερνήσεις συνεργασίας.

Στη συνέχεια η κα Μπακογιάννη βρέθηκε στο Επιμελητήριο Ξάνθης, όπου την υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Παναγιώτης Ανδρικόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Στέλιος Μωραϊτης.

Απευθυνόμενη προς τον κ.Μωραϊτη, η κα Μπακογιάννη του είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρω από εκλογές! Οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα έχετε άγχος!».

Ακολούθως η κα Μπακογιάννη γευμάτισε με στελέχη του κόμματός της στην Ξάνθη.

 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/