Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Σύσκεψη για το εργοστάσιο της Green Oil στην Αλεξανδρούπολη

Πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου με την προεδρία της Αντιπεριφερειάρχου  Γεωργίας Νικολάου, υπηρεσιακών παραγόντων και απλού κόσμου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Σύσκεψη με αντικείμενο τη λειτουργία του εργοστασίου της Green Oil στη βιομηχανική περιοχή του Άβαντα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου με την προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Γεωργίας Νικολάου- Μαυρανεζούλη, και τη συμμετοχή του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα κ. Γεώργιου Ούστογλου, του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, περιφερειακών συμβούλων, των αρμοδίων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου κι εκπροσώπων των κατοίκων της περιοχής.


Μετά το τέλος της σύσκεψης η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου δήλωσε :

«Θέλω να τονίσω και να διαβεβαιώσω προς κάθε κατεύθυνση ότι προέχει η ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής και αυτό αποτελεί κύριο μέλημα μας. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν σ’ αυτή τη συνάντηση είναι: άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες να ελέγξουν τη σωστή λειτουργία της μονάδας, να ζητηθεί από τις υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ να μετρηθεί η τυχόν αέρια ρύπανση από τη λειτουργία της μονάδας και να διερευνηθεί η δυνατότητα επανεγκατάστασης και λειτουργίας του αυτόματου σταθμού μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης του Πολυτεχνείου της Ξάνθης»


.