Για τις κουζίνες
της Θρακης και της
Μακεδονίας στο Ίδρυμα
Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης
ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης εγκαινιάζει, από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011, σε συνεργασία με την βραβευμένη με το BEST IN THE WORLD AWARD COOKBOOK GOURMAND CHEF Στέλλα Σπανού κύκλο σεμιναρίων μαγειρικής για τις κουζίνες της Μακεδονίας και της Θράκης.
Σκοπός των μαθημάτων είναι η γνωριμία με την ιδιαίτερη παραδοσιακή κουζίνα της Μακεδονίας και της Θράκης δίνοντας έμφαση στην χρήση των τοπικών προϊόντων που παράγονται σε αυτή την περιοχή, με κύριο στόχο την προβολή και ανάδειξη των τοπικών γεύσεων, σε μια εποχή που χάνουμε την παραδοσιακή μας γεύση και κληρονομιά εξαφανίζοντας την γευστική μας κουλτούρα.
Η διάρκεια των σεμιναρίων θα είναι τρίωρη (έκαστη), θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό κύκλο και η θεματολογία περιέχει τις εξής ενότητες.
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη του Φώτη Ραξιώνη/Express Market, των κρεοπωλείων «Μπατζακίδη» και του Οίνου «Σγουρίδη».
Πληροφορίες εγγραφές στα τηλέφωνα της γραμματείας, 2541026635 -29282 καθημερινά 10:00-14:00 και 18:00-21:00.
.