Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ξανά με Απόλλωνα στο Κύπελλο Ελλάδος ο Πανθρακικός

Έγινε η κλήρωση και η ομάδα της Κομοτηνής κληρώθηκε κόντρα στην ιστορική ομάδα της Ριζούπολης, την οποία είχε αντιμετωπίσει και πέρυσι
ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ
ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗΣ;

Τον Απόλλωνα Σμύρνης θα αντιμετωπίσει στις 23 Νοεμβρίου ο Πανθρακικός για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas ΟΠΑΠ, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Πανθρακικός καλείται να ξεπεράσει τον σκόπελο του Απόλλωνα, μιας ποιοτικής ομάδας με υψηλές βλέψεις.

Σε αυτή την φάση θα μπουν οι ομάδες της Football League, ενώ το πιθανότερο είναι πως στις 21 Δεκέμβρη θα προστεθούν και οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Τα παιχνίδια θα είναι μονά, ενώ θα γίνονται στην έδρα της ομάδας που βρίσκεται σε μικρότερη κατηγορία. Εφόσον προκριθεί ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει στο ΔΑΚ τον Άρη. Η Ξάνθη, που περνάει αυτόματα στην επόμενη φάση ως ομάδα Superleague, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Πόντιοι Βέροιας-Βύζας Μεγάρων.


Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Απόλλων Καλαμαριάς – Αναγέννηση Επανομής ο νικητής με τον Ατρόμητο

Απόλλων Σμύρνης – Πανθρακικός ο νικητής με τον Αρη

Βατανιακός – Αγροτικός Αστέρας ο νικητής με τον Παναθηναϊκό

Δόξα Κρανούλας – Παναχαϊκή ο νικητής με τον ΟΦΗ

Καλαμάτα – Φωκικός ο νικητής με την ΑΕΚ

Κεραυνός Γλυφάδας – Καλλονή ο νικητής με τον Πανιώνιο

Μεγας Αλέξανδρος – Εθνικος Αστέρας ο νικητής με τον ΠΑΟΚ

Νίκη Βόλου – Θρασύβουλος ο νικητής με τον Λεβαδειακό

Οδυσσέας Αναγέννησης – Πλατανιάς ο νικητής με την Κέρκυρα

Οικονόμος – Πανσερραϊκός ο νικητής με τον Εργοτέλη

Πόντιοι Βέροιας – Βύζας Μεγάρων ο νικητής με την Ξάνθη

Προοδευτική – Αναγέννηση Γιαννιτσών ο νικητής με τον Αστέρα Τρίπολης

Ρούβας – Λάρισα ο νικητής με τον Παναιτωλικό

ΠΑΟ Ρουφ - Διαγόρας ο νικητής με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο νικητής της αναμέτρησης Αστέρας Μαγούλας - Καλλιθέα θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Τυρναβος – Βέροια και ο νέος νικητής που θα προκύψει θα αντιμετωπίσει την Δόξα Δράμας.

Ο νικητής της αναμέτρησης Εθνικός Γαζώρου – Αετός Σκύδρας θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Ψαχνών, ο νέος νικητής που θα προκύψει θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα επικρατήσει στην αναμέτρηση Ζάκυνθος – Πιερικός και ο νικητής αυτών των αναμετρήσεων θα παίξει με τον Ολυμπιακό.

Ο Πανθρακικός πέρυσι είχε επικρατήσει με 1-3 στην παράταση του Απόλλωνα με σκόρερ δύο τερμάτων του Σουλτανίδη και ενός του Καζάκη.





Πηγή: http://www.thrakisport.gr/