Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ετοιμος για όλα απόψε ο Πανθρακικός

Χτυπάει ακόμα και διπλό μέσα στην Βέροια, στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος της Β' Εθνική
ΤΟ PREGAME
  ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Έτοιμος είναι το μεγάλο ντέρμπι , με το οποίο ολοκληρώνεται η αγωνιστική είναι ο Πανθρακικός, που φιλοξενείται από την Βέροια. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη βρίσκεται στην Ημαθία από το πρωί της Κυριακής και είναι έτοιμος να δείξει ποιος είναι το αφεντικό της κατηγορίας.

Στη τελευταία προπόνηση η τεχνική ηγεσία έδωσε βάρος σε σημεία που θα πρέπει να προσεχτούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ώστε ο Πανθρακικός να επιστρέψει από την Βέροια. Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Ταϊρης, Στάθης, Σκλιοπίδης, Βαγγελόπουλος, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Μπαλού, Ρεκλείτης, Μοσχάκης, Μουνάφο, Πόνσε, Μπαϊκαρά, Μίνγκας, Σίμωσης, Γωνιάδης, Κοντογουλίδης, Σουλτανίδης.


Στην αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για πολλούς λόγους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το www.kerkidasport.gr, που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Βέροιας, στο αγωνιστικό μέρος , ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο βασικά στελέχη της ενδεκάδας, τον τιμωρημένο Κάλβιν Κάντι και τον τραυματία Αλέξη Βεργώνη. Ο τελευταίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή περισσότερο για να συμπληρώσει την 18άδα, ενώ τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ένας εκ των Τζημογιάννη, Παυλίδη. Στην θέση του Κάντι θα αγωνιστεί εκτός απροόπτου ο νεαρός Μπαργκάν. Στα ευχάριστα είναι ότι το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Νιγηριανοπολωνός επιθετικός Εμμάνουελ Ολισαντέμπε, τέθηκε στη διάθεσή του Θεσσαλονικιού τεχνικού καθώς ήρθε το δελτίο του και δεν αποκλείεται απέναντι στον Πανθρακικό να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της «Βασίλισσας»! Αναλυτικά οι 18 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Κοτταρίδης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Γεωργιάδης, Λανγκλέ, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Παυλίδης, Καλογέρης, Καπίας, Λαναρής, Καλτσάς, Τάντιτς, Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Ολισαντέμπε

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κύριος Βαλιώτης (Λάρισας), με βοηθούς τους κυρίους Τσακνάκη και Νατσούλα (Λάρισας) και τέταρτο διαιτητή τον κύριο Κοεμτζίδης (Κοζάνης)


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/