Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Τούρκοι απολαμβάνουν την ελευθερία στο ποτό και τη διασκέδαση στην Θράκη

Για αυτό και πληθαίνουν στην περιοχή οι τουρίστες με οικονομική επιφάνεια που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Η απόσταση θεωρείται πολύ μικρή για να βρεθούν στην Ελλάδα, απολαμβάνοντας την ελευθερία στην διασκέδαση και το ποτό, τώρα που στην χώρα τους όλα είναι ελεγχόμενα και πιο αυστηρά. Ο λόγος για Τούρκους τουρίστες με οικονομική επιφάνεια που συνδυάζουν μίνι διακοπές σε απόσταση ανάσας.

Το φαινόμενο να κινούνται σε καλά ξενοδοχεία της Καβάλας, της Αλεξανδρούπολης, κάνοντας κι ενδιάμεσες στάσεις σε Ξάνθη και Κομοτηνή είναι ορατό όπως και η προετοιμασία των πόλεων να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα της τουριστικής αγοράς των γειτόνων εξ ανατολών που διαθέτουν και πορτοφόλι κι έχουν την διάθεση να ξοδέψουν και να περάσουν καλά σ ένα περιβάλλον που προσφέρεται.

Το γεγονός αυτό εκτίμησαν και οι συμμετέχοντες στην τουριστική έκθεση της Κων/πολης όπου αποφάσισαν συγκροτημένα να αναδείξουν ελκυστικούς προορισμούς της Περιφέρειας, αλλά και να περάσουν το μήνυμα ότι είναι ιδανικός τόπος για χαλάρωση και εκδρομές, σε συνδυασμό με νυχτερινή ζωή κι απολαύσεις που αναζητά κάποιος σε μια σύντομη απόδραση διακοπών.

Το κεφάλαιο αυτού του τουρισμού πρέπει να προσεχτεί όπως και η εικόνα που εξάγουμε σε τέτοιες περιπτώσεις, ώστε να αποφεύγονται παρατράγουδα και να γίνονται συντονισμένα βήματα που θα επιφέρουν την αναμενόμενη αποτελεσματικότητα.

 
Πηγή:  http://www.xronos.gr/