Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Σε ποια ομάδα τύπωσαν φανέλες με ονόματα των Γ. Πεταλωτή και Ευρ. Στυλιανίδη;

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
      ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Με ανοιχτά τα φτερά παραμένει στην Δ΄ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος, παρά τις δυσκολίες που περνά, σε οικονομικό επίπεδο. Ο λόγος για τον Αετό Αρρανιών, οι ποδοσφαιριστές και τα στελέχη του οποίου, συναντήθηκαν για να κόψουν την πίτα τους, στον ετήσιο χορό που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο διασκέδαση Βράχος 2. Ήταν μία βραδιά αφιερωμένη στους ανθρώπους της ομάδας. Παίκτες, προπονητές και διοίκηση, που δείχνουν έμπρακτα την αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον τόπο τους, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, γλεντώντας υπό τους ήχους της ζωντανής ορχήστρας και με την υπέροχη φωνή της γνωστής στην Κομοτηνή, Τουρκάλας τραγουδίστριας Ντιλέκ Κοτς. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου, ενώ τα βλέμματα έκλεψαν οι φανέλες με τα ονόματα Γιώργος Πεταλωτής και Ευριπίδης Στυλιανίδης, που τύπωσε η ομάδα, όπως και του Αχμέτ Χατζηοσμάν, του Άρη Γιαννακίδη και όλων των αυτοδιοικητικών της περιοχής. Με την πρώτη ματιά δε φάνηκαν ιδρωμένες! Αφού οι δύο πολιτικοί δεν παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.


ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με στόχο αρχικά την παραμονή στην κατηγορία, ο πρόεδρος της ομάδας Χουσεΐν Ερτζάν, δήλωσε απογοητευμένος από τις έξι τελευταίες ήττες, όμως εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον και μετά την αλλαγή του προπονητή. Αντέχουμε σε μία περίοδο δύσκολη για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρό είπε, ευχόμενος η χρονιά να φέρει καλύτερες ημέρες εντός και εκτός γηπέδων. Χαρακτηρίζοντας διαπολιτισμική την ομάδα, αφού όπως είπε στεγάζει, χριστιανούς και μουσουλμάνους, πόντιους στην καταγωγή και γενικά τους ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό, ο κ. Ερτζάν τόνισε ότι το ποδόσφαιρο ενώνει, δημιουργεί παρέες και φιλίες, που κρατούν και εκτός γηπέδου. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που κάνει ξεχωριστό αυτό το άθλημα ανέφερε. Ο κ. Ερτζάν αναφέρθηκε ακόμα στα οικονομικά της ομάδας, δηλώνοντας ότι χειροτερεύουν χρόνο με το χρόνο, λόγω των χρηματοδοτήσεων που καθυστερούν ή δεν έρχονται ποτέ. Το τοπικό ποδόσφαιρο αντέχει χάριη στην αγάπη λίγων ανθρώπων για τον αθλητισμό. «Εμείς είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε το ποδόσφαιρο και το σκεπτικό το δικό μου είναι αφού ζούμε σ’ αυτή την περιοχή μπορούμε και να προσφέρουμε με αυτό τον τρόπο. Τα έσοδα μας είναι από τους ανθρώπους της περιοχής. Τι μπορούμε να ανταποδώσουμε στους ανθρώπους; Με το ποδόσφαιρο πιστεύω ότι απομακρύνουμε τα παιδιά από άλλες συνήθειες και προβάλλουμε και την περιοχή μας και αυτό έχει μεγάλη σημασία».

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Πάντως παρά την αγάπη του για τον αθλητισμό, ο κ. Ερτζάν δήλωσε ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα. Είναι η τελευταία του χρονιά, ανέφερε και έπειτα θα αποχωρήσει για να αναλάβουν οι νεότεροι τη διοίκηση του Αετού. «Σαν πρόεδρος φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά. Είχα δώσει το λόγο μου στους ανθρώπους, όταν ανέβηκα, ότι δεν πρέπει να έχουμε προκαταλήψεις και μια μειονοτική ομάδα μπορεί να ανέβει στην Δ’ εθνική αν προσπαθήσουμε. Προσπαθήσαμε, ανεβήκαμε στην Δ’ εθνική, αποδείξαμε ότι και εμείς μπορούμε. Αν αγωνίζεσαι και προσπαθείς μπορείς να πετύχεις κάποια πράγματα». Στα σχέδια του προέδρου του Αετού και εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου, στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, είναι η ενασχόληση με την πολιτική. Είναι μέσα στα σχέδια μου, παραδέχθηκε δηλώνοντας, άνθρωπος άλλης γενιάς, με διαφορετική ανατροφή και αρχές. «Εμείς είμαστε μια άλλη γενιά που όλοι μαζί, μειονοτικοί και πλειονοτικοί, -γιατί πιστεύω ότι η ανάπτυξη της χώρας μας μπορεί να γίνει με την ανάπτυξη και των δύο στοιχείων, - ήρθε η ώρα να βάλουμε το χέρι κάτω από την πέτρα και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της χώρας. Εγώ πιστεύω σαν Ερτζάν ότι μπορώ να συμβάλλω σ’ αυτή την ανάπτυξη, είμαι έτοιμος να βάλω το χέρι μου, αρκεί να έρθει η ώρα μας. Αφού η χώρα μας έχει φτάσει σ’ αυτή την κατάσταση, το παλιό πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει. Τώρα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν μπορούμε να είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Τώρα ήρθε η ώρα που πρέπει όλοι μας να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά με σχέδια για την ανάπτυξη». Ο κ. Ερτζάν δεν γνωρίζει αν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, όμως τόνισε ότι είναι σε θέση να εργαστεί, «έτοιμος να βάλω και εγώ το χέρι μου στην φωτιά χωρίς να βλέπω τα πράγματα μονόπλευρα».


ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΙ Η ΝΤΙΛΕΚ ΚΟΤΣ

Στην εκδήλωση του Αετού Αρριανών, τραγούδησε η Τουρκάλα τραγουδίστρια που έγινε γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στο ελληνικό κοινό από τη συμμετοχή της στο σάουντρακ της «Πολίτικης κουζίνας», Ντιλέκ Κοτς. Γνωστή στην πόλη μας και από παλαιότερες εμφανίσεις της καταχειροκροτήθηκε για την υπέροχη εμφάνιση και την αισθαντική φωνή της. Η ίδια δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη που βρέθηκε για ακόμη μία φορά στη πολυαγαπημένη της, όπως συνηθίζει να λέει, Κομοτηνή. Αγαπώ την πόλη και τους ανθρώπους της, είπε, γιατί έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, μυρωδιές και χρώματα. Η Ντιλέκ Κοτς, εργάζεται για τη νέα της δισκογραφική δουλειά και παράλληλα προετοιμάζει εμφανίσεις στην Αθήνα. Πρόκειται για συναυλίες που θα δώσει από κοινού με την Γλυκερία από τις 3 Μαρτίου στην πρωτεύουσα. Ανάλογες εμφανίσεις προγραμματίζονται και για το καλοκαίρι. Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στη χώρα μας, η κ. Κοτς δήλωσε αισιόδοξη ότι η χώρα θα ξεπεράσει τις δυσκολίες και θα σταθεί γρήγορα στα πόδια της.


Θα ενισχύσει και φέτος την ομάδα ο Μουσταφά Χασάνογλου

Η «Arina» για ακόμα μία χρονιά χορηγός των προσπαθειών του Αετού

Στην όμορφη βραδιά που διοργάνωσε ο Αετός Αρριανών, έγινε και η παρουσίαση του μέγα χορηγού της ομάδας, της εταιρείας ελαστικών και μηχανημάτων Arina. Ο πρόεδρος της ομάδας Χουσέϊν Ερτζαν ευχαρίστησε, τον εκπρόσωπο της εταιρίας Arina, Μουσταφά Χασάνογλου στον οποίο παρέδωσε μία αναμνηστική φανέλα με τα χαρακτηριστική της εταιρείας. Επίσης φανέλες δόθηκαν και στους επισήμους. Ο κ. Χασάνογλου συνεχάρη το διοικητικό συμβούλιο, τους παίκτες και τον προπονητή για τη επιτυχή πορεία της ομάδας στη Δ΄ εθνική κατηγορία, κάτι που επετεύχθητε με την μεγάλη προσπάθεια όλων και ιδιαίτερα των διοικούντων. Ο Μουσταφά Χασάνογλου ευχαρίστησε τον πρόεδρο Χουσεΐν Ερτζάν για τη τιμή που έγινε στην εταιρεία του να γίνει χορηγός της ομάδας και της προσπάθειας που αυτή κάνει και ευχήθηκε περαιτέρω επιτυχίες.

 
Πηγή:  http://www.xronos.gr/