Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Απόπειρα αυτοκτονίας ανήλικης στην Ξάνθη: έπεσε από το μπαλκόνι μετά από καυγα με τους γονείς της

17χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της πόλης

Eξαρση εγκληματικότητας παρατηρήθηκε το καρναβαλικό τριήμερο

       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Μια απόπειρα αυτοκτονίας και σειρά άλλων περιστατικών κλοπών και διαρρήξεων σημειώθηκαν στη διάρκεια του τριημέρου της Αποκριάς στην Ξάνθη.


Η απόπειρα αυτοκτονίας έγινε από 17χρονη στην Ξάνθη, μετά από διαπληκτισμό με τους γονείς της. Η νεαρή πήδηξε από το μπαλκόνι δευτέρου ορόφου και τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Aυτό ήταν το σοβαρότερο περιστατικό που σημειώθηκε τις ημέρες της Αποκριάς στην Ξάνθη ενώ η εγκληματικότητα παρουσίασε έξαρση.


Διαρρήξεις και πορτοφόλια με "γερή μπάζα"

Σοβαρές διαρρήξεις σημειώθηκαν στη διάρκεια του τριημέρου. Σε ένα κατάστημα άγνωστοι δράστες πήραν ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο με ποσό 6.000 ευρώ καθώς επίσης και την Ταμειακή με 580 ευρώ. Διαρρήκτες μπήκαν και σε σπίτι με λεία 3.000 ευρώ σε χρυσαφικά.

Την Κυριακή του Καρναβαλιού μια 25χρονη "πορτοφολλού" από τη Βουλγαρία διαπληκτίστηκε με την αστυνομικό που τη συνέλαβε μετά από σωματικό έλεγχο σε κατάστημα, όταν και διαπιστώθηκε ότι είχε αφαιρέσει το πορτοφόλι 43χρονης. Την ίδια μέρα, στην παρέλαση του καρναβαλιού διαπιστώθηκε η κλοπή άλλων δύο πορτοφολιών από άγνωστους δράστες.


Συλλήψεις υπό την επήρρεια μέθης

2 συλλήψεις έγιναν για ανεξέλεγκτη συμπεριφορά εξαιτίας της επήρρειας μέθης ενώ άλλες δύο συλλήψεις έγιναν για συμπλοκή όπου προκλήθηκαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Τέλος, το μεσημέρι του Σαββάτου, ένας 22χρονος συνελήφθη σε χωριό της Ξάνθης, κατηγορούμενες για κλοπή, αφού νωρίτερα είχε μπει σε αγκρότημα 62χρονου και έκοβε σιδερένιες βέργες, αξίας 50 ευρώ με σιδεροπρίονο.


Ηρεμία στους δρόμους πάντως

Ήρεμη ήταν η εικόνα στους δρόμους, αφού όπως αναφέρει και ο Διοικητής της Τροχαίας Ξάνθης Δ. Ρίζος, δεν σημειώθηκαν προβλήματα ή σοβαρά ατυχήματα κατά το αποκριάτικο τριήμερο.

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/