Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ιστοσελίδα - μάντης στην Θράκη: έγραψε την απόφαση του Εφετείου δυο ώρες πριν αυτή ληφθεί!!!

Ενώ το ίδιο το ρεπορτάζ διευκρίνιζε ότι η απόφαση βγήκε λίγα λεπτά μετά τις 6μμ, το θέμα που ανέβηκε στο site εμφανίζει ως ώρα ανάρτησης την... 16:17!!!
     ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Είπαμε στον βωμό του ανταγωνισμού κάποιες ιστοσελίδες να "πειράζουν" τις ώρες, αλλά ας προσέχουν λίγο καλύτερα. Το Komotinipress εμφανίζεται  να γράφει για την τιμωρία των Εφραίμ, Αρσενιου και Ψάλτη με έξι μήνες φυλάκιση από τις... 16:17 το απόγευμα, δηλαδή περίπου δύο ώρες πριν παραγματικά ληφθεί η απόφαση. Μάντεις είναι και έχουν κάποιο χάρισμα; Γιατί αν συμβαίνει αυτό, ας μας πουν και τα νούμερα του Λόττο.

Η αδελφή ιστοσελίδα του Komotinipress, το Xanthipress εμφάνισε το ίδιο ακριβώς θέμα με ανάρτηση ώρα 18.06. Πιο πειστική σαφώς, αν και φαντάζει δύσκολο να πρόλαβε κάποιος να γράψει όλο αυτό το κείμενο εκείνη την χρονική στιγή, δεδομένου ότι το ίδιο το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η απόφαση βγήκε λίγα λεπτά μετά τις 6. Δηλαδή όλο αυτό γράφτηκε σε 1-2 λεπτά και ανέβηκε στο διαδίκτυο; Ούτε ο Τζακ Νόρις δεν τα κάνει αυτά, οπότε πολλά συγχαρητήρια.

Είχαμε όμως και ένα άλλο παράδοξο. Επικαλούμενος επικοινωνία με την Μελαχροινή Μαρτίδου του "Χρόνου", το blog της ξανθιώτικής εφημερίδας "Μαχητή" ανέβασε τα της απόφασης στις 6.30 το απόγευμα. Αντιθέτως, ο ίδιος ο "Χρόνος" που είχε το πρωτογενές ρεπορτάζ, ανέβασε ακριβώς αυτές τις ίδιες πληροφορίες στο site του λίγο πριν τις 8.00 το βράδυ! Αυτά παθαίνει όμως όποιος μεταφέρει από το τηλέφωνο τις πληροφορίες του σε άλλους δημοσιογράφους, πριν τις γράψει πρώτα για το δικό του μέσο...

.