Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Αποκάλυψη: Από οικογένεια ψηφοφόρων του Ντόλιου ο ηλικιωμένος που χτύπησε τον βουλευτή με την πατερίτσα

«Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος» λένε κύλοι του πρώην υφυπουργού, τονίζοντας ότι ο γιος του επιτιθέμενου ήταν συνεργάτης του βουλευτή και μέλος του ΔΣ των εργαζομένων στην "Θράκη"

             ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο ηλικιωμένος που χτύπησε με την πατερίτσα τον βουλευτή Έβρου και πρώην υπουργό Γιώργο Ντόλιο, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του ήταν από τους βασικούς υποστηρικτές του βουλευτή στις Φέρες! Ο γιος του μάλιστα, ως μέλος του Δ.Σ. των εργαζομένων της Αλλαντοβιομηχανίας ΘΡΑΚΗ, ήταν και από τους άτυπους συνεργάτες του βουλευτή. Τώρα τι μεσολάβησε για να συμβεί αυτό το περιστατικό, κανείς δεν ξέρει.


Κύκλοι του πρώην υπουργού πάντως, αναφέρουν με νόημα πως «ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος».
Ο Γιώργος Ντόλιος, που δέχθηκε την επίθεση από τον ηλικιωμένο κάτοικο της περιοχής ενώ περίμενε να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων στις Φέρες, μιλώντας στον Sferikos 99.3, χαρακτήρισε την επίθεση δυσάρεστο περιστατικό που τον εξέπληξε. Όπως είπε, με την οικογένεια του ηλικιωμένου δεν είχε κάποια διένεξη και τόνισε ότι ελεύθερα κυκλοφορεί σε όλο τον Έβρο. Πάντως σημείωσε με νόημα ότι κάποιοι χάρηκαν στις Φέρες και πως ο ίδιος ζήτησε από την αστυνομία να μη δοθεί συνέχεια.

Ακούστε τι δήλωσε ο βουλευτής για το περιστατικό στον Sferikos 99.3 και δείτε το περιστατικό, όπως καταγράφηκε (με καθαρή εικόνα) από την ThrakiNet:




 
 
Πηγές:  http://www.thrakinet.tv/http://www.sferikos.gr/ και http://alexpolisonline.blogspot.com/