Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Επίσκεψη Πεταλωτή στις Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνα

Με την ιδιότητά του ως υφυπουργός Δικαιοσύνης επισκέφθηκε χθες το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων, όπου συναντήθηκε με τη διεύθυνση, το προσωπικό αλλά και ανήλικους κρατούμενους

    ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής, επισκέφτηκε την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων στον Αυλώνα, όπου συναντήθηκε με τη διεύθυνση του Καταστήματος και το προσωπικό του, διοικητικό, σωφρονιστικό, εξωτερικούς φρουρούς, εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και ανήλικους κρατούμενους, καθώς και το Σχολείο που λειτουργεί εκεί.

Ο Γιώργος Πεταλωτής, αφού έλεγξε τους χώρους και τις εγκαταστάσεις συζήτησε εκτενώς τα ζητήματα που απασχολούν τους ανήλικους κρατούμενους. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι υπάρχει μερική αποσυμφόρηση με την πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση και εξήρε τις προσπάθειες του προσωπικού για την ανάληψη σημαντικών πολιτιστικών και μορφωτικών πρωτοβουλιών.

Συμφωνήθηκε να έρθει σε επαφή με τα Υπουργεία Παιδείας, Πολιτισμού και Υγείας για την υλοποίηση συγκεκριμένων ωφέλιμων και πρωτοποριακών δράσεων, όπως προσιδιάζει σε ένα Κατάστημα Ανηλίκων.