Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Αναβλήθηκαν οι εκλογές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Ήταν προγραμματισμένες
για σήμερα, αλλά...

                              ΠΟΤΕ ΘΑ
                    ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ;


Μία νέα απόφαση που ανατρέπει τα δεδομένα της εφαρμογής του νέου νόμου πλαισίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ελήφθη πρόσφατα. Πρόκειται για την απόφαση αναβολής διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη εσωτερικών μελών του πρώτου συμβουλίου που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα Πέμπτη 1η Μαρτίου.

Η απόφαση αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του πανεπιστημίου και αναφέρει: «Η Οργανωτική Επιτροπή, που συγκροτήθηκε με την αριθ. Φ.120.61/213/126865/Β2 απόφαση της υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ 2497/4 Νοεμβρίου 2011, τεύχος Β΄) και έχει την ευθύνη για την ανάδειξη των μελών του πρώτου Συμβουλίου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, αποτελούμενη από τους καθηγητές του Δ.Π.Θ., Στυλιανό Γ. Σταματόπουλο, ως πρόεδρο και Βασίλειο Κ. Στεφανή, Εμμανουήλ Θ. Σαρρή, Κωνσταντίνο Ε. Κουσκούκη και Θέσπι Σ. Δημητρίου, ως μέλη και γραμματέα την Θεοδώρα Ν. Ισπικούδη, αποφάσισε την αναβολή των εκλογών για τις 20 Μαρτίου 2012, για την ανάδειξη των καθηγητών - εσωτερικών μελών του συμβουλίου διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, μειοψηφούντος του καθηγητή Εμμανουήλ Σαρρή, ο οποίος προτείνει την άμεση διεξαγωγή των εκλογών σε δικαστικό μέγαρο». Στην απόφαση δεν αναφέρεται ο λόγος αναβολής των εκλογών.

Όσον αφορά τις υποψηφιότητες κατατέθηκαν μέχρι την 1η Φεβρουαρίου υποψήφιοι για το πρώτο συμβούλιο διοίκησης θα είναι οι: Νικόλαος Γεωργούλας καθηγητής, Χαρίκλεια Ιωαννίδου καθηγήτρια, Χρήστος Καραγιάννης καθηγητής, Γιώργος Κατρούγκαλος αναπληρωτής καθηγητής, Βασίλειος Κοζομπόλης καθηγητής, Γιώργος Κουκλάκης αναπληρωτής καθηγητής, Θόδωρος Κουτρουμανίδης καθηγητής, Γιώργος Κυριάκου καθηγητής, Ευστράτιος Μαλτέζος καθηγητής, Γιώργος Μαυρομάτης καθηγητής, Κωνσταντίνος Μπότσαρης αναπληρωτής καθηγητής, Παντελεήμων Μπότσαρης αναπληρωτής καθηγητής, Αστέριος Παντοκράτορας καθηγητής, Στέφανος Παύλου καθηγητής, Ιωάννης Πνευματικός καθηγητής, Άγγελος Πρωτόπαπας καθηγητής, Κωνσταντίνος Σιμόπουλος καθηγητής, Σάββας Τοκμακίδης καθηγητής και Βασίλειος Τσαουσίδης καθηγητής.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/